Capitala...gunoaielor: Trei tone de deşeuri, ridicate de pe domeniul public din Sectorul 6

Publicat: Vineri, 07 Iunie 2013 15:33 // Actualizat: Vineri, 07 Iunie 2013 15:33 // Sursa: RTV.net

Primăria Sectorului 6 a ridicat trei tone de deşeuri de pe domeniul public din apropierea spaţiilor comerciale din zona Drumul Taberei 34, mai multe firme fiind amendate în total cu 26.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale de mediu.

Inspectorii de la Serviciul Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare, împreună cu reprezentanţi ai Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) şi ai firmei de salubrizare Urban SA, au verificat zona Drumul Taberei 34, de unde au ridicat peste trei tone de deşeuri care erau aruncate în vecinătatea spaţiilor comerciale, arată vineri Primăria Sectorului 6, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, societăţile comerciale din zonă au fost amendate în total cu 26.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la normele de mediu.

În perioada următoare, inspectorii vor monitoriza toate spaţiile din Sectorul 6 şi vor trimite somaţii proprietarilor de terenuri, pentru a le aminti că au obligaţia să le împrejmuiască şi să le salubrizeze.

"Nu ne dorim aplicarea de măsuri coercitive şi amenzi, dar oamenii trebuie să înţeleagă că numai aşa putem avea un sector curat şi un mediu mai sănătos pentru noi şi copiii noştri. Este o risipă de timp şi de resurse dacă astăzi salubrizăm un teren, iar mâine apar din nou acolo două camioane de deşeuri", a spus primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, citat în comunicat.

Acţiuni similare au avut loc în zona Drumul Taberei, pe strada Liniei, precum şi pe terenul viran din spatele hipermarketului Cora din cartierul Lujerului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
deşeuri deşeuri Bucureşti gunoaie gunoaie Bucureşti gunoaie Drumul Taberei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 sep 18:40
Votează email 0 email
...a fost întocmit un dosar penal pentru că nu a luat măsuri de eliminare totală a deşeurilor periculoase. Citeşte şi Capitala…gunoaielor: Trei tone de deşeuri, ridicate de pe domeniul public din Sectorul 6 Tone de deşeuri periculoase,...
22 iul 08:03
...Drumul Taberei 34, mai multe firme fiind amendate în total cu 26.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale de mediu. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H