Căpitanul naţionalei României face scandal în Grecia. A fost exclus din lotul lui PAOK Salonic

Răzvan Raţ, căpitanul naţionalei de fotbal a României, a fost exclus din lotul lui PAOK Salonic, dar îi avertizează pe oficialii grupării elene că nu va părăsi echipa. Raţ se află în conflict şi cu selecţionerul Anghel Iordănescu, după meciul România - Irlanda de Nord, jucat vara aceasta în preliminariile Euro 2016.

29 iul. 2015, 05:39
Căpitanul naţionalei României face scandal în Grecia. A fost exclus din lotul lui PAOK Salonic

Răzvan Raţ, fundaşul stânga al echipei naţionale şi al lui PAOK Salonic, trece prin momente delicate în plan sportiv. După cearta cu Anghel Iordănescu, de luna trecută, Raţ a fost exclus acum din lot de grecii de la PAOK. Jucătorul nu este însă dispus să renunţe cu una cu două la contract.

Citeşte şi Scandal la NAŢIONALĂ. Iordănescu A IZBUCNIT: „Am fost dezamăgit!”

Nu ştiu ce vor să facă ei. Eu ştiu că mai am contract doi ani şi am de gând să mi-l respect. Nu mi-au propus nicio cale de reziliere. Sâmbătă m-au trimis la echipa secundă, iar luni mi-au zis să mă pregătesc cu preparatorul fizic. Dacă îmi dau ce scrie în contract, plec. Nu o să cer despăgubiri. Dacă nu, rămân şi respect înţelegerea. Nu s-au comportat frumos cu mine.

Nu poţi să dai afară un jucător aflat sub contract, dacă îl dai trebuie să-i plăteşti contractul. Probabil, a contat şi criză din Grecia şi s-au gândit că nu-mi mai pot plăti salariul. Repet, nu plec decât dacă îmi dau tot contractul. Pentru ei nu a contat că sunt căpitanul României, că am fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători din sezonul trecut. Nu mi-au acordat niciun pic de respect„, a spus Răzvan Raţ pentru sportnews.ro.