Caporal reţinut pentru omor calificat după ce şi-a incendiat concubina

Un caporal angajat al unei unităţi militare din Craiova acuzat că şi-a incendiat concubina, femeia murind ulterior la spital, a fost reţinut de către procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara pentru omor calificat.

03 mart. 2017, 16:25
Caporal reţinut pentru omor calificat după ce şi-a incendiat concubina

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii Parchetului Militar au dispus reţinerea caporalului Ştefan Daniel Truţă, angajat al unei unităţi militare din Craiova, pentru infracţiunea de omor calificat.

Bărbatul şi-a incendiat concubina, cu ajutorul unui spray şi al unei brichete, femeia decedând la spital.

„La data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat şi concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray şi al unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost internată, iar astăzi aceasta a decedat. Din constatările medicale preliminare din data de 24 februarie 2017 a reieşit că victima a prezentat leziuni ce s-au produs prin acţiunea flăcării şi i-au pus în primejdie viaţa”, se arată în comunicat.

Caporalul Ştefan Daniel Truţă va fi prezentat, sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Timişoara.


loading...