Capturarea muncitorului proxenet, imagini spectaculoase. Bărbatul a fost prins în trafic VIDEO

Muncitorul proxenet de la Complexul Energetic Oltenia a fost prins în trafic de poliţişti, chiar la scurt timp după ce se întâlnise cu un client. Proxenetul a fost pus la pământ şi încătuşat.

04 aug. 2014, 13:52
Capturarea muncitorului proxenet, imagini spectaculoase. Bărbatul a fost prins în trafic VIDEO

Muncitorul racola tinere şi le obliga să se prostitueze chiar şi cu şefii din cadrul Complexului Energetic Oltenia, unde era angajat. În schimbul acestor servicii el primea zile libere.

Aristică Benoni Bejinaru are 36 de ani este lăcătuş mecanic şi lipsea de la serviciu ca să racoleze noaptea tinere din cluburi, cu sprijinul unui prieten. Cei doi le promiteau fetelor că le ajută să-şi continue studiile, dar sfârşeau cu ameninţări că le vor vinde în străinătate.

Citeşte şi Proxenetism la locul de muncă. Un gorjean le aducea şefilor prostituate, ca să fie învoit de la serviciu

Din 2010 ei au recrutat o mulţime de tinere pe care le-au exploatat sexual. Mai întâi le obligau să întreţină relaţii sexuale cu şefi din cadrul Complexului Energetic Oltenia. În schimbul acestor favoruri, angajatul primea zile libere de la serviciu şi mergea pe litoral sau chiar peste hotare ca să scoată tinerele la prostituţie.

Imaginile de la capturarea sa sunt spectaculoase, bărbatul fiind prins în trafic la scurt timp după ce s-a întâlnit cu un client.