Caracteristicile celor mai bune cazinouri online din România

Cum se diferențiază cazinouri online de top de cazinouri mediocre? Ce trebuie să știe un utilizator, înainte să își deschidă un cont de jucător?

02 dec. 2019, 12:50
Caracteristicile celor mai bune cazinouri online din România

Odată cu înființarea organismului specializat ONJN, pentru a reglementa industria jocurilor de noroc, cetățenii rezidenți din Romania au căpătat o poziție mai sigură, față de locuitorii din multe alte tari. Pe teritoriul Românei pot funcționa numai platforme licențiate, care își oferă serviciile în concordanță cu regulamentul adoptat. Potrivit lui Vlad Mureșan de la Cazinoonline.com, casino online România este o piață sigură, reglementată, pentru toți jucătorii rezidenți din România, cu vârsta legală de peste 18 ani.

Volumul acestei industrii nu este nici pe departe egal cu cel din Regatul Unit sau Statele Unite, însă se aproprie într-un ritm rapid, îngreunând alegerea unui operator potrivit, unde industria trebuie să fie la curent cu cererea jucătorilor și tendințele în creștere.

Ce sunt caracteristicile cheie ale unui operator și de ce sunt importante pentru jucători?

Operatorii online trebuie să se alieneze cu cerințele din industrie, pentru a putea acapara cât mai mulți jucători noi dar mai ales, pentru a-i păstra ca și utilizatori fideli. Factori precum varietatea, actualitatea și mobilitatea sunt cerințe esențiale pentru comunitatea de jocuri de noroc online, care definesc un operator de top, de un operator mediocru.

Metode de plată diferite

Unul dintre numeroasele avantaje de a utiliza un site de cazinou online licențiat este utilizarea de metode bancare populare și sigure. Un site reglementat, bine cotat, este în parteneriat doar cu cei mai buni furnizori de plăți, astfel încât tranzacțiile pentru depozitare, respectiv retragere, sunt extrem de comode și rapide. Unele dintre cele mai bune opțiuni pentru plată disponibile sunt cele care implică cardul de credit/debit (Visa, Mastercard), portofele electronice (Neteller, Skrill), Transferul Bancar, dar și Cripomonedele (Bitcoin, Litecoin, Ethereum). Acestea pot fi selectate, în funcție de nevoile utilizatorului. De exemplu: Cardul Bancar oferă tranzacții rapide, Criptomonedele oferă anonimat, eWallet oferă triplă protecție și comoditate pentru tranzacții online, iar Transferul Bancar este perfect pentru tranzacții mai mari.

Asistență pentru Clienți

Un operator de top oferă un program de asistență bine dezvoltat, ușor de accesat, prin mai multe metode – telefonic, live chat sau e-mail. Este important ca utilizatorul să aleagă un operator care este disponibil la orice oră și care are un timp de răspuns mic, cu o echipă puternică, curtenitoare și nu în ultimul rând, profesionistă.
Atunci când un site nu oferă personal de asistență ușor de accesat, presupunem că nu sunt pregătiți să ofere jucătorilor cea mai bună experiență – ori nu pot să răspundă întrebările jucătorului, ori nu au nici un interes să rezolve problemele ivite.

Variație și performanță

Un cazinou online de top ar trebui sa fie în măsura să ofere servicii diversificate, atunci când vine vorba de jocuri de noroc. Spre deosebire de cazinourile terestre, cazinourile online au luxul unui spațiu nelimitat. Platformele online au avantajul de a introduce jocuri noi imediat ce acestea sunt lansate, fără a deveni aglomerate cu alegeri nepopulare.
Un cazinou online considerat de încredere funcționează, de asemenea, cu furnizori de software de renume. Cazinourile de acest fel oferă doar cele mai bune jocuri, de la mărci renumite, sute de sloturi interactive, zeci de jocuri video de poker, diferite variații de jocuri de masă. Când companiile de software de renume sunt folosite pe un site, puteți avea încredere că jocurile vor fi testate pentru echitate, asigurând corectitudine la pariuri.

Oferte și promoții

Datorită costurilor reduse, față de cazinourile fizice, majoritatea cazinourilor online oferă jucătorilor noi posibilitatea de a primi bani cu bonusuri de bun venit generoase. Aceasta este o caracteristică fantastică și un bonus de bun venit poate fi o modalitate bună de a experimenta un cazinou nou și numeroasele jocuri pe care le oferă.
Cu toate acestea, cazinourile online excelente, ar trebui să mențină bonusurile și recompensele în mod regulat, prin intermediul unor promoții special concepute. Operatorii de top au un program ,,Promoții” extrem de dezvoltat, unde sunt incluse oferte speciale pentru fiecare zi a săptămânii – rotiri gratuite, happy hour, câștiguri extra, turnee de sloturi, turnee pentru jocuri de masă și multe altele.

Absolut nici una din caracteristicile de mai sus nu însemnă nimic, dacă operatorul ales nu are la vedere informațiile despre Licența pentru jocuri de noroc. Emblema ONJN, certificatele care atestă corectitudinea jocurilor dar și evidența colaborării cu un organism specializat pentru Jocul Responsabil trebuie să transpară chiar pe pagina de pornire. Dacă aceste elemente nu sunt vizibile, atunci utilizatorul trebuie să părăsească acel site negreșit.