Accident cu cinci maşini pe Autostrada Soarelui. Traficul de coşmar şi pe Valea Prahovei

Accident grav duminică după-amiaza pe autostrada Bcureşti-Constanţa: 16 persoane au fost rănite după ce cel puţin cinci maşini s-au ciocnit. Accidentul a avut loc la 23 de kilometri de capitală, şi imediat s-au format coloane uriaşe de maşini, iar traficul a fost deviat.

30 aug. 2015, 14:46
Accident cu cinci maşini pe Autostrada Soarelui. Traficul de coşmar şi pe Valea Prahovei

UPDATE 2: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN1 Braşov – Ploieşti, pe sensul de coborâre, traficul rutier este intens, circulându-se îngreunat, în coloană, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, de la Predeal şi până în zona Comarnic.

Rute recomandate: 

– DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti ,cu precizarea că până în data de 15 octombrie 2015, în vedereadesfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficulrutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă pe DN1A şi în zona Măneciu, din cauza erodării terasamentului;

– DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti ,cu menţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Pe A1 Piteşti – Bucureşti, traficul rutier se desfăşoară fără probleme de fluenţă, însă pe DN7 Râmnicu Vâlcea- Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti, se circulă în condiţii de aglomeraţie.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la 18.10, traficul rutier pe A2 Bucureşti -Constanţa a fost reluat în condiţii normale.Amintim că, din cauza unui accident de circulaţie care s-a produs pe sensul de mers cătreBucureşti, la kilometrul 23 al autostrăzii, traficul rutier a fost deviat de pe A2 pe DN3, din zona localităţii Fundulea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 23, a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate cinci autovehicule.

Traficul rutier a fost deviat de pe A2 pe DN3, din zona localităţii Fundulea. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Vezi şi: Doi şoferi au fost prinşi cu peste 200 km pe oră, pe autostrada A3