Carambol cu trei mașini pe Șoseaua Vitan – Bârzești. Două eleve care mergeau pe trotuar au fost lovite de o mașină răstunată. Unul dintre șoferi era drogat cu cocaină

Trei mașini au fost implicate joi într-un accident rutier produs pe Șoseaua Vitan - Bârzești în aproiere de Institutul Național de Medicină Legală. Două adolescente în vârstă de 15 ani au fost rănite, fiind lovite de o mașină implicată în accident.

19 ian. 2023, 09:23

Carambol cu trei mașini în zona IRA din București. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat pe trotuar. Două eleve au fost lovite în apropierea Institutului Național de Medicină Legală, pe șoseaua Vitan-Bârzești din Capitală.

În urma impactului, una dintre mașini a intrat pe trotuar și a lovit cele două eleve. Una dintre fete se află în stare gravă, cea de-a doua are răni ușoare, potrivit infotraficromania.ro.

”În jurul orei 07,50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe şoseaua Vitan-Bârzeşti. Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 36 ani, care se deplasa pe şoseaua Vitan-Bârzeşti, dinspre Pod Vitan către Şoseaua Olteniţei, ajuns în dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau din sens opus. În urma impactului, acesta s-a răsturnat pe lateral, lovind şi doi pietoni, care se aflau pe trotuar”, a transmis Biroului de presă al Brigăzii Rutiere.

Citește și: Accident grav cu un BMW în centrul Bucureștiului. Un polițist și un pieton au fost la un pas de moarte

Elevele au fost transportate de către echipajele medicale la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Sklodowska Curie”. Acestea urmează să primească îngrijirile medicale de care au nevoie.

Cei trei conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Unul dintre șoferi, un tânăr de 36 de ani, a fost testat şi cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. Acesta a fost condus la INML în vederea recoltării de mostre biologice, precizează Brigada Rutieră. Potrivit unor surse citate de România TV, șoferul a ieșit pozitiv la cocaină.

La fața locului de află deja agenții de poliție pentru a determina exact care sunt condițiile în car a avut loc accidentul.

Circulația rutieră în zonă este restricționată pe o bandă, pe sensul de mers către Splaiul Unirii.