Carambol pe Autostrada A1 pe sensul spre București. Două autoturisme și două TIR-uri implicate, cinci persoane au murit

Accident grav pe Autostrada A1 București - Pitești, la km 17, sensul spre București. Au fost implicate două autoturisme și două TIR-uri. În ciuda intervenției echipelor de salvare, cinci persoane aflate în vehiculul prins între cele doua autotrenuri au murit.

19 sept. 2023, 09:56

Carambol pe Autostrada A1 pe sensul spre București. Au fost implicate două autoturisme și două TIR-uri. Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două TIR-uri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Echipe ale ISU București Ilfov și ISU Giurgiu au intervenit pentru descarcerarea victimelor.

Citește și: Accident grav în Olt: un autobuz a lovit o autoutilitară. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

”In autoturismul de culoare albastru a fost o persoana incarcerata. In TIR-ul de culoare galben a fost găsit șoferul, descarcerat in urma cu scurt timp, conștient. In TIR-ul gri a fost gasit soferul, fara probleme medicale.

Între cele doua TIR-uri este un vehicul, deformat in mare masura, in interiorul căruia nu se poate determina numarul de persoane”, a transmis ISU București.

Citește și: Om de afaceri mort într-un grav accident în Rădăuți Mașina lui s-a izbit frontal de un utilaj

Traficul rutier a fost blocat pe Autostrada A1 pentru a permite unui elicopter SMURD să aterizeze pentru a prelua una dintre victime. Este vorba despre o persoană din autoturismul albastru care a fost transportată la Spitalul Floreasca.

În ciuda intervenției echipelor de salvare, cinci persoane aflate în vehiculul prins între cele doua autotrenuri au murit.