Carambol pe autostradă. Două persoane au ajuns la spital FOTO

Un accident grav s-a petrecut pe autostrada A1.Două tiruri, un utilaj de deszăpezire şi un autoturism au fost implicat. Două persoane au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la spital.

04 feb. 2022, 09:38

Carambol pe autostradă. Accidentul s-a petrecut pe A1, pe sensul de mers spre Sebeş, la kilometru 248. Potrivit poliţiştilor, au fost implicate două autotrenuri, un utilaj de deszăpezire şi un autoturism.

Carambol pe autostradă. Două persoane au ajuns la spital

Accidentul s-a petrecut pe A1, în zona ieşirii spre Agnita. Un tir  s-a răsturnat după ce a acroşat un utilaj de deszăpezire staţionat pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni. Imediat după producerea accidentului,  șoferul unui alt TIR a oprit pentru a acorda sprijin și a fost lovit de un autoturism condus de o femeie.

Citeşte şi Iubita tânărului care ar fi provocat accidentul de la Iaşi, mesaj sfâşietor pe reţelele de socializare. Cei doi îşi plănuiau nunta: „Doar pozele mi-au mai rămas, iubirea mea!”

ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

„La faţa locului s-a intervenit pentru descarcerarea a 2 persoane (una din autocamion şi una din autoturism) conştiente care au fost predate echipajelor SMURD pentru asistenţă medicală şi transportul la spital”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Alina Voina.

Vineri dimineaţă, traficul în zonă se desfăşoară îngreunat, pe banda 2.

Accident șocant! Șoferul a murit la volan și a accidentat o fetiță de șase ani

Un şofer de 29 de ani a decedat la volan, iar maşina în care se afla a ajuns pe trotuar şi a accidentat o fată de sase care se afla pe stradă alături de mama sa. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul teribil s-a petrecut în municipiul Petroşani, din judeţul Hunedoara.

”În data de 29 decembrie 2022, Poliţia Municipiului Petroşani, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism, din motive medicale, a pătruns pe trotuarul din faţa unui imobil, moment în care a acroşat o fetiţă în vârstă de 6 ani care se afla împreună cu mama sa”, transmite IPJ Hunedoara.

După incident, medicii au declarat decesul șoferului auto. Copila de șase ani a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Tragedie în Olt. Director AJOFM, mort într-un accident cumplit