Carambol pe Autostrada Transilvania: O persoană a decedat pe loc

Un accident rutier a avut loc, luni în jurul orei 12.00, pe Autostrada Transilvania.

04 aug. 2014, 10:12
Carambol pe Autostrada Transilvania: O persoană a decedat pe loc

În jurul orei 12.00, a avut loc un accident rutier, pe Autostrada Transilvania, sensul de mers spre Turda. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs la kilometrul 33 și a avut o victimă. Centrul Infotrafic a confirmat, pentru România TV, că în accident au fost implicate trei maşini. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, în accident au fost implicate trei mașini, iar șoferul uneia dintre acestea a decedat, fiind nevoie și de descarcerare.

Potrivit coordonatorului Biroului Autostrăzi Cluj, Marius Stupar, accidentul, în care au fost implicate trei maşini, s-a produs pe Autostrada Transilvania, la kilometrul 33, pe sensul de mers spre Gilău-Turda.

„Din primele cercetări reiese că şoferul unei maşini care circula dinspre Gilău spre Turda, din cauză că nu a respectat distanţa de siguranţă faţă de autovehiculul din faţa sa, o dubiţă, s-a izbit de acesta, apoi s-a răsturnat şi s-a oprit în parapet. În urma impactului, şoferul vinovat de producerea accidentului a decedat. În accident a mai fost implicată şi o a treia maşină, care venea din spate şi nu a mai putut evita impactul, însă nimeni nu a fost rănit”, a declarat, pentru Mediafax, Marius Stupar, coordonatorul Biroului Autostrăzi Cluj.

Bărbatul care a murit avea aproximativ 30 de ani. Stupar a precizat că traficul pe Autostrada Transilvania nu a fost perturbat, iar poliţiştii urmează să stabilească exact în ce condiţii s-a produs accidentul.