Carambol pe DN 2. Restricţii de trafic între Urziceni şi Buzău

Patru autovehicule au fost implicate, joi dimineaţa, într-un accident rutier pe DN 2, la ieşire din localitatea Mihăileşti. Un şofer bulgar care conducea o cisternă din direcţia Urziceni către Buzău a lovit un autoturism care circula în faţa lui. În urma impactului, cele două autovehicule au pătruns pe contrasens, lovind alte două autovehicule. Două persoane au fost rănite.

20 iun. 2019, 05:10
Carambol pe DN 2. Restricţii de trafic între Urziceni şi Buzău

Accidentul s-a produs pe DN 2 (E 85), în zona localităţii Mihăileşti, judeţul Buzău, fiind implicate trei autoturisme şi o cisternă fără încărcătură. Un şofer bulgar care conducea o cisternă din direcţia Urziceni către Buzău nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu, în urma impactului, cele două autovehicule au ricoşat pe sensul opus de mers, lovind alte două autovehicule: un autoturism condus de un buzoian de 22 de ani şi o autoutilitară condusă de un râmnicean de 71 de ani.

„Două persoane au fost rănite, şoferul autoutilitarei de pe sensul de mers Urziceni-Buzău şi şoferul autoturismului care circula din sens opus. S-a întocmit dosar penal, cercetările continuă”, a mai precizat Ane Marie Vrapciu.

În urma impactului, din autoutilitară au căzut zeci de cutii de vopsea pe carosabil. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Urziceni – Buzău şi se desfăşoară pe cele două benzi ale sensului opus, câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.