ACCIDENT pe Podul Grant: Şase maşini s-au făcut praf din cauza unei şoferiţe neatente VIDEO

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineaţa, pe Podul Grant din Capitală, din cauza unei şoferite neatente. Şase maşini au fost avariate, iar două persoane au fost transportate la spital.

26 aug. 2015, 09:36
ACCIDENT pe Podul Grant: Şase maşini s-au făcut praf din cauza unei şoferiţe neatente VIDEO

Vinovată de producerea accidentului este o şoferiţă despre care martorii spun că era atentă la telefon în momentul impactului.

Tânăra nu a observat că, în faţa ei, maşinile erau oprite. Se uita în telefonul mobil şi nu a frânat deloc, potrivit România TV.

Prima maşină lovită de şoferiţa distrată a fost destul de mult avariată, suferind, în afară de deformarea caroseriei atât în partea din spate a maşinii, cât şi în cea din faţă, şi un scurt-circuit la motor.

Al doilea conducător auto dintre cei cinci afectaţi de accidentul produs de tânără a suferit şi el avarii serioase, în special la caroserie, dar şi la casetofonul de la bord, care i-a zburat pur şi simplu de la bord.

Carambolul de pe Podul Grant a afectat traficul pentru zeci de minute. În total, 6 maşini au fost avariate. Şoferiţa vinovată s-a ales cu permisul suspendat. În plus, va plăti şi reparaţiile.