CARANTINĂ la Spitalul Judeţean din Târgovişte, din cauza gripei porcine

Spitalul Judeţean de Urgenţe din Târgovişte este în carantină, după ce s-au înregistrat mai multe cazuri de îmbolnăviri cu AH1N1, şi chiar şi patru decese în judeţul Dâmboviţa.

11 mart. 2016, 20:40
CARANTINĂ la Spitalul Judeţean din Târgovişte, din cauza gripei porcine

În Dâmboviţa sunt înregistrate 7883 de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, din care 89 sunt internate la Secţia de Boli Infecţioase, potrivit adevarul.ro.

„Avem o situaţie dificilă la Spitalul Judeţean generată de o creştere alarmantă a morbidităţii prin gripă, infecţii respiratorii acute şi infecţii respiratorii acute severe. S-au luat măsuri excepţionale în privinţa vizitelor care se pot face în spital”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

În Dâmboviţa sunt înregistrate 7883 de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, din care 89 sunt internate la Secţia de Boli Infecţioase, pneumonii acute interficiale – 2957 de cazuri din care 69 sunt internate la Secţia de Boli Infecţioase, gripă avem 155 de cazuri din care 92 internate, 22 având rezultat pozitiv şi drept agent etiologic virusul gripal AH1N1.

Citeşte şi RAPORT: 67 de români au murit din cauza virusului gripal în acest sezon


loading...