Cărarea din Buşteni care când apare, când dispare. Cine ajunge să păşească pe ea moare sau se volatilizează FOTO

Busteniul e plin de povesti despre existenta unor portaluri care leaga Valea Urlatorii de Valea Alba sau de Valea Cerbului.

23 apr. 2016, 08:30
Cărarea din Buşteni care când apare, când dispare. Cine ajunge să păşească pe ea moare sau se volatilizează FOTO

Alte aparitii si portaluri au fost raportate in zona cunoscuta sub denumirea de Fisura Albastra, scrie efemeride.ro. Varful Caraiman si Varful Costila nu sunt unite, intre ele existand aceasta vale stramta, care este cunoscuta pentru fenomenele paranormale care se petrec in ea. Dar, probabil, unul dintre cele mai periculoase fenomene paranormale din zona Bucegilor este cararea ireala.

Citeşte şi Misterioasele cazuri de combustie spontană a oamenilor. Ceva absolut BIZAR se întâmplă cu craniilor celor arşi

Daca se merge pe Valea Comorii si se urca pe Jepii Mici, se poate ajunge in zona unde se petrece un alt fenomen ciudat. Este vorba de o carare care nu exista in realitate, dar care, uneori, in anumite conditii, se formeaza aparand paralel cu cararea adevarata.

Aceasta carare ireala este mica, ea masurand in jur de aproximativ 20 de centimetri, si toti cei care parasesc cararea adevarata si ajung sa mearga pe cea ireala mor sau dispar pentru totdeauna.

Pe varfurile Bucegilor au fost inregistrate nivele mari ale radiatiilor care nu au putut fi explicate. In partea de est a masivuluiBucegi, se afla zona numita Sapte Izvoare.

Citeşte şi Misterele care învăluie Templul Ursitelor din Munţii Făgaraş. În timpul slujbei apar SFERE LUMINOASE VIDEO

In urma cercetarilor facute pe probe de apa recoltate de aici, s-a dovedit ca incarcatura de bacterii este zero, lucru unic pe glob. Locul se numeste „Zona nemuririi”, iar legendele vorbesc despre un sistem de tuneluri subterane, care circula pe sub munti. Cine sa creada ca un loc turistic asa de popular ca Busteniul e, totodata, asa de… paranormal.