Caravana BookLand, din nou la Bucureşti, între 30 noiembrie şi 24 decembrie

Caravana Bookland, târgul de carte mobil, ajunge din nou la Bucureşti, peste 7.000 de titluri de la aproximativ 100 de edituri urmând să fie disponibile la preţ de producător pentru amatorii de lectură în perioada 30 noiembrie - 24 decembrie, în Plaza România.

29 nov. 2013, 16:41
Caravana BookLand, din nou la Bucureşti, între 30 noiembrie şi 24 decembrie

Aceasta este ultima oprire şi cea mai lungă a caravanei din acest an, după un periplu de nouă luni prin alte 18 oraşe ale ţării, sub motoul „Ca să ai cu ce!” al trupei Partizan, scrie Mediafax.

În 2013, târgul a mai fost organizat de două ori în Bucureşti, în parcurile Herăstrău şi Cişmigiu.

Caracterul inedit al caravanei constă, de fapt, tocmai în acest aspect: a aduce cartea acolo unde oamenii sunt deja: centre comerciale, parcuri şi pieţe.

„Anul acesta, BookLand a revenit şi mai aproape de prietenii săi. Am reorganizat itinerariul caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire la îndemâna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare şi de ce nu, mai vizitate, şi am pregătit momente artistice şi culturale care să satisfacă pretenţiile tuturor prietenilor cărţii: de la cel mai mic, până la cel mai mare”, declară Olga Gadea, PR&Marketing Manager BookLand.

Unicitatea caravanei nu constă doar în amploarea geografică, ci şi în punerea la dispoziţia editurilor a unui set de servicii integrate, respectiv logistică, mercantizare, vânzare şi promovare. Mai multe informaţii despre desfăşurarea caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi diverse ştiri din lumea cărţii se găsesc pe facebook.com/targdecarte.

Pentru a păstra legătura cu clienţii întâlniţi în caravană, libraria online book-land.ro oferă peste 30.000 de titluri de carte, muzică, film, jocuri, birotică şi cadouri, cu preţuri reduse cu până la 25%, cadouri variate de la o săptămână la alta, precum şi transport gratuit pentru prima comandă.