Care a fost ultima conversație între Shara și mama ei înaine ca adolescenta să moară: „Noapte bună. Sunt ruptă”

Shara, o adolescentă de 16 ani, a murit în casa unui băiat din Dumbrava Roșie. Nu se știe exact ce s-a întâmplat în casă, dar cert e că în jurul orei 01.20 tânărul şi-a sunat mama şi a anunţat-o că fata din Bucureşti sângerează puternic şi este inconştientă.

05 aug. 2023, 21:43
Care a fost ultima conversație între Shara și mama ei înaine ca adolescenta să moară: „Noapte bună. Sunt ruptă”
Care a fost ultima conversație între Shara și mama ei înaine ca adolescenta să moară: „Noapte bună. Sunt ruptă”

În timpul nopții de 30 spre 31 iulie 2023, o fată în vârstă de 16 ani numită Shara, care locuia în București, a decedat în circumstanțe suspecte la locuința unui tânăr de 19 ani numit Mateo. Cei doi s-au cunoscut pe internet. Shara fusese în Piatra Neamț pentru a participa la un concurs școlar și a fost întâmpinată la gară de iubitul ei. Ei au petrecut timp împreună în oraș și ulterior au ajuns la casa lui Mateo. Cu doar trei ore înainte de tragicul eveniment, Shara a avut o conversație cu mama sa.

Citește și: Influenceriță vegană, moartă la 40 de ani din cauza unei diete pe bază de fructe. „A murit de foame”

Shara a părăsit domiciliul însoțită de prietena sa Ilinca, având destinația Piatra Neamț pentru a participa la o conferință internațională de dezbateri. Din gară, a fost preluată de către Mateo, un tânăr de 19 ani din comuna Dumbrava Roșie, pe care îl cunoscuse anterior pe internet. Cu toate acestea, cu doar trei ore înainte de tragicul eveniment în care și-a pierdut viața, Shara i-a dat informații false mamei sale, afirmând că se afla în cameră împreună cu prietena sa.

Ultima conversație dintre Shara și mama ei

– „Aveți grijă. V-ați urcat în tren?

– Da.

– Ce faceți? Pe unde ați ajuns?

– Am trecut de Mizil.

– Alo Maria. Ce zici?

– Lasă-mă că avem probleme cu cazarea. E oribilă. Și orice cazare decentă e 400 de lei. Fix câți bani am la mine.

-Aștept să mă suni. În ce zi te întorci și la ce oră?

– Pe 3, pe la prânz.

– Și la ce hotel stați? Cum se numește, nu trebuie să îmi spui și mie?

– Petrodava one.

– Noapte bună.

– Noapte bună. Sunt ruptă. Ilinca s-a culcat deja”, au fost ultimele mesaje trimise de Shara către mama ei, potrivit Observator.ro.

Câteva ore mai târziu, la miezul nopții, părinții fetei au primit cumplita veste: fiica lor a decedat.

„Am primit un apel de la inspectoratul de urgenţă: Luaţi loc, staţi jos, copilul dumneavoastră este mort! L-am întrebat ce s-a întâmplat şi a zis: Fetiţa era acasă la prietenul ei şi i s-a făcut rău, s-a pornit o hemoragie şi nu a mai putut să fie resuscitată”, a declarat tatăl Sharei.

De asemenea, acesta a precizat că nu știa că fiica lui vorbește cu un băiat din Piatra Neamț, însă mama ei știa.

Părinții tinerei sunt îngrijorați că fiica lor ar fi putut fi expusă la substanțe interzise și ar fi putut deveni victimă unei agresiuni sexuale din partea tânărului pe care l-a întâlnit online. De asemenea, raportul întocmit de medicii legiști a indicat o leziune vaginală și o intoxicație cu metacatinonă (efedronă, 2-metilamino-1-fenilpropan-1-onă), o substanță cu efecte asemănătoare consumului de cocaină, ca factori contribuitori la deces.

În acest context, părinții doresc să inițieze o acțiune penală pentru viol, întrucât își doresc să descopere adevărul în legătură cu tragica dispariție a fiicei lor, care avea numeroase aspirații și planuri pentru viitor.

Citește și: Ministrul Mediului trage un semnal de alarmă! Marea Neagră e masiv poluată. Mircea Fechet: „Amenzi însumând 3 milioane de lei”