Care e jobul care îți aduce 5.500 de euro lunar. Ai nevoie doar de o diplomă de liceu

În această perioadă, fiecare dintre noi încearcă să își găsească un loc de muncă care să îi asigure stabilitatea financiară de care are nevoie. Iată care jobul care îți oferă un salariu de 5.500 de euro.

18 apr. 2023, 15:16
Care e jobul care îți aduce 5.500 de euro lunar. Ai nevoie doar de o diplomă de liceu

Jobul de vis există! Cei care își caută un loc de muncă și vor să câștige mulți bani rapid au șansa să obțină un loc de muncă, unde vor beneficia de un salariu de 5.500 de euro pe lună. Ceea ce ar putea părea un vis frumos, se poate transforma în realitate. Pot aplica persoanele care au 17 ani, iar cea mai importantă cerință este ca aplicantul să aibă diplomă de liceu.

Citește și: Jobul care îți asigură peste 1.000 de euro salariu. Poți aplica și fără studii superioare

Angajatorul este de părere că este ideal ca potențialul angajat să aibă între 17 și 26 de ani, însă nu este o cerință obligatorie. Mai mult, pregătirea necesară  pentru acest job va fi asigurată de către angajator. Acest loc de muncă este în Austria, iar angajatorii au neapărată nevoie de forță de muncă, motiv pentru care au organizat și o zi specială pentru recrutare, în data de 22 aprilie 2023. Angajatorul este Austro Control, iar postul scos la concurs este cel de controlor de trafic aerian.

Ce presupune jobul care îți aduce peste 5.000 de euro pe lună

La „Ziua de recrutare” cei care sunt interesați de jobul oferit de Austro Control vor fi informați cu privire la felul în care funcționează procesul de selecție și pregătire, despre cât de mare trebuie să fie distanța de siguranță între aeronava, cum funcționează radarul și despre cine este

Bineînțeles că un subiect de discuție extrem de important ca fi și salariul. Vor fi organizate, totodată, tururi ghidate ale simulatorului de turn virtual de 360° al Austro Control, care oferă „o perspectivă fascinantă asupra pregătirii practice”.

„Ziua de recrutare” începe sâmbătă la ora 10 și durează până la ora 17, locația este la Schnirchgasse 17 în Vienna-Landstraße (stația U3 Erdberg, ieșirea Thomas-Klestil-Platz/Schnirchgasse). „Căutăm tineri de vârsta ideală între 17 și 26 de ani, cu diplomă de liceu, care au o bună conștientizare spațială, le place să lucreze în echipă și sunt rezistenți la stres. Condiția prealabilă pentru admitere este parcurgerea unui proces de selecție în mai multe etape cu un centru de evaluare finală și un certificat medical de zbor pozitiv”, se spune în anunț.

Citește și: ChatGPT ameninţă locurile de muncă: „Sunt destul de sigur că inteligența artificială îmi va lua jobul”