Care e starea lui Dorian Popa, la opt luni de la operația la picior. „Nu mi-a fost deloc ușor, am slăbit foarte mult”

Dorian Popa are încă probleme de sănătate după ce s-a operat la picior, în luna martie.

04 oct. 2023, 08:41
Care e starea lui Dorian Popa, la opt luni de la operația la picior. „Nu mi-a fost deloc ușor, am slăbit foarte mult”

Dorian Popa a fost văzut recent pe un podium de modă de la Timișoara, unde a defilat într-un costum foarte elegant. Artistul a dezvăluit la eveniment cum se simte după căzătura de pe gheață, suferită chiar în curtea casei.

Solistul a fost supus unei intervenții chirurgicale la picior în data de 9 martie, la un spital din Capitală. S-a operat de ligamente rupte și leziune la menisc. A dezvăluit că din cauza problemelor la picior a slăbit enorm de mult.

Citește și Dorian Popa, decizie surpriză după ce l-a „înfiat” pe Cheluţu: „M-am gândit să adopt un copil”. Ce îl sperie pe artist

‘Nu mi-a fost deloc ușor. Am avut probleme la începutul anului, după ce am alunecat în gol, pe genunchiul drept. Din cauza problemelor la picior am slăbit foarte mult’, a declarat Dorian Popa, după ce a coborât de pe podiumul de modă de la Timișoara.

Cum s-a accidentat Dorian Popa

Influencerul a căzut pe gheață în curtea casei și s-a accidentat, acesta nepurtând încălțăminte corespunzătoare de iarnă.

Citește și Dorian Popa nu vrea să o ia pe Babs de soție. Artistul a spus lucrurilor pe nume: „Nu se va întâmpla”

„Năpasta care l-a lovit pe Dorian Popa în cea mai importată zi a lui. Scuzați-mă că vorbesc la persoana a treia despre mine. Numai un dobitoc ca mine putea să facă ce am făcut eu. (…) În viață trebuie să acceptăm și lucrurile care nu sunt de bun augur. Mai ales când ni se întâmplă foarte multe lucruri de bun augur. De ce? Pentru că Dumnezeu întotdeauna va da echilibrat. Nu avem cum să trăim viața în roz. Aia e din povești.

Aseară, fratele vostru, se pregătea să curețe rampa de la garaj. Mi-am dat seama că ajutorul lopețicii și al furtunului nu sunt de ajuns, motiv pentru care am zis, scot aparatul de spălat cu presiune. Și dă-i spală, dă-i chinuie-te, nu se lua gheața, m-am înjurat singur de un milion de ori că nu știu de încălzire am pus noi în rampa aia de nu se încălzește nicio rampă, nu se topește nimic’, a spus Dorian.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei