Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice

Există multe stiluri unice de astrologie în întreaga lume. Există unele extrem de populare, cum ar fi astrologia vedica și astrologia occidentală, ceva mai de nișă, precum astrologia chineză, și altele mai puțin cunoscute în arena spiritualității și divinației, precum astrologia celtică.

02 oct. 2023, 14:59
Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice

Conform astrologiei arborelui celtic, simbolul copacului reprezintă întregul univers. Rădăcinile lor reprezintă trecutul, trunchiul prezentul, iar ramurile care se desfășoară mereu reprezintă viitorul. Pe baza acestui lucru (și a celor 13 cicluri lunare ale unui an), astrologia arborelui celtic corelează personalitatea fiecărei persoane cu un arbore celtic în funcție de data nașterii.

Patru zodii cărora le pune Dumnezeu mâna în cap în octombrie 2023. Norocul le surâde pe toate planurile

Frasin de munte (21 ianuarie – 17 februarie)
Frasinul de munte este Arborele Vieții în mitologia celtică. Reprezintă curaj, înțelepciune și protecție. Persoanele născute în timpul sezonului frasinului de munte sunt lideri născuți în mod natural, cu puteri imense de responsabilitate și inspirație. Ei sunt adesea numiți gânditori și vizionari. Rowan născuți au un exterior feroce, dar sunt plini de compasiune, răbdare și iubitoare în interior.

Frasin (18 februarie – 17 martie)
Frasinul este foarte puternic în mitologia celtică, cu asocieri puternice cu magia. Este un simbol al nemuririi și al puterii și este considerat o punte între cer și pământ. Persoanele născute în timpul sezonului Frasinului sunt foarte autosuficiente și artistice. Puterile lor de imaginație sunt ca nimeni altul. Sunt liberi gânditori și prețuiesc foarte mult creșterea și regenerarea.

Cele două zodii care se vor bucura de ultimele zile din septembrie din plin! Vibrația energetică este fantastică, iar acești nativi înfloresc

Arin (18 martie – 14 aprilie)
Arborele din mitologia celtică este un simbol al forței, al protecției împotriva pericolului, al hotărârii puternice și al încrederii. Persoanele născute în sezonul Arinului sunt lideri naturali și foarte populari din punct de vedere social. Sunt plini de energie pozitivă și unitate și se pot amesteca cu ușurință cu o gamă largă de oameni. Dar ei urăsc când oamenii își pierd timpul.

Salcie (15 aprilie – 12 mai)
Arborele de salcie în mitologia celtică este un simbol al renașterii și supraviețuirii. Are capacitatea de a depăși greutăți și provocări aparent imposibile. Este, de asemenea, un simbol al rezistenței la pierderi mari și emoții dificile. Oamenii născuți în timpul sezonului Salciei sunt pașnici, observatori, empatici și onești. Ei au, de asemenea, mari puteri de intuiție și pot vedea profund în oameni și circumstanțe.

Păducel (13 mai – 9 iunie)
Arborele de păducel este puternic asociat cu descântecele și magia în mitologia celtică. Este, de asemenea, unul dintre cei mai sacri copaci și este onorat în timpul sărbătorii Beltane. Este un simbol al iubirii și protecției. Oamenii născuți în timpul sezonului păducel sunt foarte pasionați, creativi și au un simț al umorului rău. De asemenea, sunt foarte utile și se pot adapta cu ușurință la diferite circumstanțe. Sunt cunoscuți pentru curiozitatea și capacitatea lor de a păstra secrete.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.