„Care este capitala Angliei?” RĂSPUNS bulversant dat de o ELEVĂ la concursul de Miss Boboc. Mihai Bendeac a băgat-o în depresie VIDEO

De râs şi de plâns. O tânără de la Liceul Pedagogic "Ioan Popescu" din Bârlad a lăsat juriul, dar şi publicul, fără cuvinte atunci când a fost întrebată care este capitala Angliei. Fata, care acum este clasa a XI, este în depresie încă de pe atunci. Primul care a făcut mişto de ea, acum doi ani, a fost chiar Mihai Bendeac. 

21 mart. 2018, 10:51

Tânăra a stat un pic pe gânduri şi a răspuns… Rusia, scrie cugetliber.ro. Întrebarea i-a fost oferită participantei în cadrul concursului Balul Bobocilor de anul trecut.

Citeşte şi Cetăţenii britanci care vor să meargă în Rusia, avertizaţi să fie vigilenţi

Imaginile video nu mai au nevoie de comentarii.

Eleva dela Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad, care la Balul Bobocilor din 2016 (!!) a gafat când a fost întrebată care este capitala Angliei, răspunzând „Rusia”, a intrat într-o gravă depresie. Filmul este de acum doi ani și tot de atunci stă pe internet. 

Imediat după apariția de acum două zile, pe toate rețelele de socializare, pe Youtube, pe Instagram, protagonista flmulețului, care acum este în clasa a XI-a și este o elevă foarte bună la școală, a refuzat să mai iasă din casă, nu mai vine la școală, colegii și profesorii fiind îngrijorați de starea ei psihică. „Care este problema că a greșit? Este omenește! Era un copil, avea 14 ani! 

Fata este dărâmată psihic, mai ales că au apărut comentarii la filmarea cu greșeala ei, comentarii care o denigrează în ultimul hal și care intră sub incidența penalului!

Am aflat de la colegii fetei, că primele aparițiiale filmului au fost pe pagina actorului de comedie Mihai Bendeac! 


loading...