Care este cel mai bogat angajat la stat şi câţi bani are în conturi

Cel mai bogat angajat la stat are aproape 4 milioane de lei în conturi! Este vorba despre şeful CEC. Dintre politicieni, preşedintele Traian Băsescu conduce detaşat în topul sumelor ţinute la bancă.

15 oct. 2013, 18:11
Care este cel mai bogat angajat la stat şi câţi bani are în conturi

Şeful băncii de stat CEC, Radu Gheţea, este angajatul de la stat cu cei mai mulţi bani în conturi. El deţine aproape 4 milioane de lei şi este lider detaşat în acest clasament, potrivit România TV.

Pe locul secund se află şeful autorităţii pentru turism, Răzvan Filipescu. Acesta are în conturi peste 1,1 milioane de lei, deşi patronii de la noi se plâng mai mereu că turismul nu aduce bani.

Şeful de la Turism îl depăşeşte pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, care are în conturi circa 1 milion de lei. Asta deşi Banca Naţională este considerată cea mai bănoasă instituţie din România.

Traian Băsescu conduce în topul politicienilor care au depus bani la bancă. El are în conturi aproape 1 milion de lei. bani cu care poate cumpăra un yacht de lux, spre exemplu.

Preşedintele are la bănci de patru ori mai mulţi bani decât premierul Victor Ponta. Acesta se află şi el în top, cu peste 250.000 de lei în conturi.