Care este CEL MAI REZISTENT TELEFON. Galaxy S5, HTC One M8, iPhone 5S sau Nexus 5. Vezi rezultatele surpriză

Deşi pare că sunt patru vârfuri de gamă de la diverşi producători de telefoane care sunt chinuite intens, în realitate, acestea sunt supuse unor scenarii cât se poate de reale. Cu toţii dăm smartphone-urile de pământ şi, nu este deloc exclus ca uneori să le pescuim din cada plină cu apă. Cele mai multe dintre ele rezistă la o trântă sau două, dar mai departe decât atât, situaţia devine foarte relativă.

17 apr. 2014, 09:38

De acestă dată, un test comparativ foarte concludent a fost postat pe YouTube de firma de asigurări pentru gadget-uri cu numele de Square Trade, scrie playtech.ro. Aceştia au avut la îndemână câteva telefoane de invidiat ale momentului, doar pentru a le sacrifica pe altarul ştiinţei. Este vorba de un test comparativ Galaxy S5 vs HTC One M8 vs iPhone 5S vs Nexus 5.

Citeşte şi Galaxy S5 în România: Cât va costa smartphone-ul de la Samsung

Rezultatele au fost destul de suprinzătoare. Galaxy S5 a ieşit, de exemplu, cel mai bine în test, în mare parte datorită rezistenţei sale la intemperii promovate intens de Samsung. În plus, acelaşi gadget a reuşit să impresioneze audienţa şi când a venit vorba de dat de pământ.

Surpriza testului a venit sub forma iPhone-ului 5S, care este mai durabil decât s-ar fi aşteptat cineva. Chiar şi după câteva secunde în apă, funcţiona în condiţii optime.


loading...