Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Șerban Huidu. Prima reacție, la 13 ani de la accidentul cumplit suferit la schi. „Am reînvățat să vorbesc”

Șerban Huidu a vorbit deschis, pentru prima dată, după accidentul oribil suferit la schi. Pamfletarul de la „Cârcotași" a dezvăluit care este, de fapt, starea sa de sănătate.

29 ian. 2023, 23:31
Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Șerban Huidu. Prima reacție, la 13 ani de la accidentul cumplit suferit la schi. „Am reînvățat să vorbesc”

Șerban Huidu a explicat cum s-a petrecut accidentul de pe pârtie, în urma căruia s-a lovit puternic la cap. De asemenea, el a dezvăluit cum se simte acum și cum a decurs perioada de recuperare.

„Nu, nici nu se poate spune asta. A fost o traumă majoră. Nu am fost operat, dar a fost un traumatism dur. 

Creierul, care e ca o gelatină, se zguduie. Poți să ai cască în cap, să mergi cu motocicleta, să nu ai nimic la cap, dar să fie probleme. Partea dreaptă a creierului meu a avut niște probleme.

 

Recuperare dificilă pentru Șerban Huidu. I-au dispărut automatismele

 

Mâna mea stângă e mai rapidă, se vede… În primele șase luni de zile te recuperezi cel mai mult, apoi în trei ani, 90%. Slăbeam 2-3 kg când făceam recuperarea. Cel mai greu era să mă ridic în vârful piciorului. Urcam scări… 

Îmi dispăruseră automatismele. Am reînvățat să vorbesc. Cred că m-am recuperat cât am putut. Înăuntru există două lovituri, două traume, pe partea stângă și pe partea dreaptă. Cei care sunt loviți pe dreapta nu au memorie, dar vorbesc bine, arată bine. Dar dacă îi întrebi ce au mâncat dimineață, habar n-au”, a declarat Huidu, în emisiunea lui Denise Rifai, de duminică, 29 ianuarie, de la Kanal D.