Care este dimensiunea perfectă a sânilor. După o cercetare amănunţită, oamenii de ştiinţă au găsit răspunsul FOTO

Potrivit studiului publicat în revista ştiinţifică Plastic and Reconstructive Surgery, a fost determinată dimensiunea perfectă a sânilor.

24 ian. 2019, 13:02
Un grup de cercetători britanici au chestionat 1.315 persoane (bărbaţi, femei şi chirurgi plasticieni) care au privit mai multe poze sau diferite forme de bust pentru a determina care formă şi mărime a decolteului preferă, scrie descopera.ro. Învingător în toate cele 3 grupuri a fost considerat următorul raport în ce priveşte volumul sânilor, şi anume 45:55.  45% din volumul total de 100 % din ţesutul mamar să fie deasupra liniei mamelonului, iar 55% din ţesutul mamar să fie sub linia mamelonului. Aceste cifre creează o formă „naturală”, similară cu bustul celebrei statui greceşti Venus din Milo.
 
Citeşte şi Durere sâni. Ce înseamnă când te dor sânii şi sfârcurile

Deşi de-a lungul timpului celebrităţile şi starurile porno şi-au etalat sânii rotunzi şi mult prea mari se pare, totuşi, că forma naturală a fost preferată întotdeauna. Unii dintre cercetatorii acestui studiu, Patrick Mallucci, de la Clinica Cadogan din Londra, şi Olivier Branford, de la Trustul Royal Free Hampstead NHS, au scris: „În special în Statele Unite ale Americii, în deceniile anterioare, chirurgii plasticieni au folosit implanturi care au fost de multe ori umplute cu soluţie salină. Acestea au conferit, inevitabil, decolteului o formă nenaturală, de minge. Asemănător cu cel din „Baywatch”, unde partea de sus a sânului e supraîncărcată din cauza formei implantului, dar şi lipsei de înţelegere a scopului”, au declarat oamenii de ştiinţă.

Scopul studiului nu a fost doar pentru a descoperi care este forma „perfectă” a sânilor, ci pentru ajutorul reducerii sânilor şi reconstrucţiei lor pentru oamenii care supravieţuiesc cancerului.