Care este dorința cea mai mare a lui Mihai Mitoșeru de la viitoarea iubită. ”Să fie normală și pentru mine”

Mihai Mitoșeru nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România. Totuși, acesta a fost mereu discret referitor la viața lui personală. Ce a declarat Mitoșeru despre iubita lui, află în articol.

01 feb. 2024, 18:53
Care este dorința cea mai mare a lui Mihai Mitoșeru de la viitoarea iubită. ”Să fie normală și pentru mine”

Mihai Mitoșeru a fost dintotdeauna discret când vine vorba de viața lui personală, vedeta Kanal D evitând să vorbească de iubirile sale.

Citește și Cu ce se ocupă Mihai Mitoșeru, când nu apare la televizor. Vedeta a vorbit despre relația cu fosta soție

Vedeta Kanal D a mărturisit momentele grele prin care a trecut, după ce a divorțat de Noemi.

Mihai Mitoșeru a dezvăluit și ce vrea de la o femeie.

Vedeta a vorbit despre cea mai mare dorință a lui, și anume, să iubească. Și, chiar dacă s-a tot discutat în ultima vreme de o relație, Mitoșeru nu spune că ar fi ceva foarte serios, încă.

„Nu mai este cazul să vorbesc despre fosta mea soție, pentru ca au trecut cinci ani de când am divorțat. Bineînțeles că îmi doresc o relație. Îmi doresc să am pe cineva, să o iubesc, să mă iubească. Nu este normal să trăim singuri”, a spus Mihai Mitoșeru.

Cu toate acestea, Mihai Mitoșeru a susținut că în aceste momente nu mai visează la ”zeițe”.

Vedeta Kanal D vrea, cu maturitatea la care a ajuns după experiențele anterioare, să se bucure de liniște, de normalitate.

„Femeia perfectă, bărbatul perfect, omul perfect nu există. Îmi doresc o femeie normală, cea care sa fie pentru mine”, ne-a spus Mihai Mitoșeru.

Acesta a mai explicat și că lucrurile s-au schimbat mult pentru el în ultima perioadă.

Și, susține Mihai, acum a depășit ceea ce i s-a întâmplat și privește cu încredere spre viitor.

„Nu mă mai gândesc la trecut, pentru că trăiesc în prezent și este bine să mă gândesc la prezent și, eventual, la viitor”, ne-a mai spus Mihai Mitoșeru.

”Îmi doresc sănătate”

În momentul de față, Mitoșeru a luat o pauză de la filmările de la Kanal D.

„Îmi doresc în primul rând sănătate. Nu doar mie, ci tuturor, sănătate pentru toată lumea. Mă bucur de prezent, am evenimente pe care le prezint aproape în fiecare weekend. Și privesc cu încredere in viitor”, ne-a mai spus Mihai Mitoșeru.

Singurul lucru care nu prea îi convine lui Mihai Mitoșeru este legat de mama sa, actrița Camelia Mitoșeru.

Mai exact, mama vedetei de la Kanal D a suferit, de curând, o intervenție medicală și acum se recuperează.

„Mama a avut o lucrare dentară mai complicată și se tot chinuie să o rezolve. Nici acum nu este foarte ok, dar este spre bine. Acum este pe drumul cel bun si sper să se termine în curând. În rest, mama este bine, mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

În urmă cu ceva timp, despre Mihai Mitoșeru se spunea că ar avea o nouă iubită, lucru infirmat, la acea vreme, de mama lui, actrița Camelia Mitoșeru.

„L-am sunat și l-am întrebat. Dar mi-a spus așa: ”Mamă, dacă aveam ceva să îți spun, îți spuneam”. De aia cred că nu e ceva pe care să îmi prezinte, încă. Nu știu nimic despre nimic, chiar așa e!”, a spus, pe atunci, Camelia Mitoșeru.

Acum, Mihai Mitoșeru pare decis să se însoare.

„La un moment dat o să mă însor, mie îmi place nunta, prezint nunți, eu mă distrez la nunți. Dar de la o vârstă, cum m-am i maturizat, vezi totul. Vezi defectele celor din jurul tău, le văd și pe ale mele. Și atunci nu îmi place nimeni.

Citește și Liviu Vârciu, critici dure la adresa fiicei lui și a iubitului ei, un cunoscut tiktoker. Artistul o trimite la muncă pe Carmina. „De ce să muncim, când avem TikTok?”

Doamna Camelia mă bate la cap, dar ea nu e eu. Eu nu pot să fac ceva pentru mama în această direcție, fac pentru mine. Dar trebuie să îi placă și mamei, deși, dacă mie îmi place mult, cum eu mă însor, se împacă și ea. Mie îmi plac nunțile. Prezint nunți. Fac emisiune cu nunți. Mă distrez la nunți”, a precizat, acum ceva vreme, Mihai Mitoșeru, potrivit Fanatik.ro.