Care este durata normală a unui contact sexual. Ai să rămâi surprins

Medicul urolog Harry Fisch, expert în probleme legate de sexualitate, a prezentat cele mai delicate situaţii pe care le întâlneşte la cuplurile care îi cer ajutorul.

25 apr. 2014, 08:52
Care este durata normală a unui contact sexual. Ai să rămâi surprins

Potrivit medicului, care lucrează la Spitalul Presbyterian din New York, un cuplu are în medie doar două sau trei contacte sexuale pe săptămână, scrie descopera.ro.

Citeşte şi O tânără de 25 de ani şi-a dat soţul în JUDECATĂ deoarece este prea ACTIV SEXUAL. Vezi câţi ani are bărbatul

Tinerii în jur de 20 de ani fac sex mai des, o dată la două sau trei zile, iar cuplurile care au între 30-50 de ani doar de două ori pe săptămână. După 50 de ani, frecvenţa contactelor intime scade şi mai mult.

În cazul relaţiilor stabile, un cuplu care este format recent face sex aproape zilnic, iar în timp aceste întâlniri intime sunt mai rare.

Citeşte şi Secrete despre cum s-o satisfaci la superlativ. Vezi ce vrea o femeie în pat

Unele cupluri ţin la frecvenţa acestor contacte sexuale, în timp ce pentru altele contează doar calitatea sexului, nu şi cantitatea.

Citeşte şi Greşeala majoră pe care o fac 40% dintre femei privind sănătatea SEXUALĂ. Te numeri printre ele?

Problema este însă că aproximativ 45% dintre bărbaţi ejaculează după doar 2 minute de la penetrarea partenerei, timp insuficient pentru ca o femeie normală să fie satisfăcută. De obicei, o femeie are nevoie de 5-7 minute ca să ajungă la orgasm, spune medicul.