Care este lecţia de viaţă a fiecărei zodii. Ce trebuie să schimbe la el fiecare semn zodiacal ca să aibă relaţii armonioase cu cei din jur

Calităţi şi defecte avem cu toţi. Şi la fel, cu toţi avem în jurul nostru oameni care se simt excepţional în prezenţa noastră, dar şi oameni care nu se pot lipi de noi nicicum, producându-ne şi nouă disconfort atunci când sunt prin preajmă.

06 aug. 2022, 11:33
Care este lecţia de viaţă a fiecărei zodii. Ce trebuie să schimbe la el fiecare semn zodiacal ca să aibă relaţii armonioase cu cei din jur

Lecţii de viaţă pentru zodii. Trăsăturile noastre pe care unii le consideră calităţi alţii le pot considera la fel de bine defecte. Şi invers. Oricum ar fi, niciodată nu vom putea fi pe placul tuturor, oricâte eforturi am face. Totuşi, sunt multe momente din viaţa noastră în care trăsăturile noastre de bază sunt împinse la extrem.

Oare nu te-ar obosi peste măsură un Berbec, celebru pentru nerăbdarea sa, care bate încontinuu din picior să plecaţi dintr-un loc în care tocmai aţi ajuns? Sau o Fecioară, cunoscută pentru organizare şi pentru nevoia de a menţine o curăţenie perfectă, să se apuce să adune scamele de pe covor şi de pe fotolii atunci când tu vrei să i te descarci de nişte probleme care te-au copleşit în ultima vreme?

Lecţii de viaţă pentru zodii. Ce ar trebui să înveţe fiecare semn zodiacal în această viaţă ca să-i meargă bine

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, ce lucruri ar trebui să schimbe la ea fiecare zodie în parte, astfel încât să dezvolte relaţii armonioase cu cei din jur.

BERBEC

Aceşti nativi ar vrea să facă zece lucruri deodată şi să le iasă toate perfect. Destinul, însă, le şopteşte la ureche: Ia-o mai încet. Lecţia de viaţă pe care trebuie s-o înveţe în această viaţă este, aşadar, lecţia răbdării.

TAUR

Taurii sunt înzestrați cu dăruiri alese, oferindu-le și celorlalți de lângă ei din ceea ce au. Prin urmare cuvântul cheie pentru această zodie este Dăruiește.

GEMENI

Aceşti nativi sunt foarte activi, permanent în mişcare şi ar trebui să înveţe liniştea. Lecţia lor de viaţă este, aşadar, să înveţe să ia lucrurile mai încet, să redescopere liniştea.

RAC

Aceşti nativi sunt foarte dedicaţi familiei şi sunt foarte autoprotectori. Ar fi de preferat să înveţe să-şi deschidă uşile sufletului şi pentru prieteni. Adesea, au tendinţa să se închidă în sine şi să nu vorbească cu nimeni. Sunt veseli, dar pentru amuzamentul celor din jur. Nu ştii ce e în sufletul lor. Lecţia pe care o au de învăţat este să se deschidă mai mult către cei în care au încredere.

LEU

Leii se iubesc foarte mult pe ei înşişi şi uită, uneori, să le arate iubire şi partenerilor de viaţă. Lecţia lor de viaţă este să înveţe să-şi orienteze atenţia şi către celălalt.

FECIOARĂ

După cum le ştim, Fecioarele sunt perfecţioniste şi foarte atente la detalii. Haosul şi dezordinea sunt de neconceput pentru ele. Totuşi, ar fi de preferat să înveţe să accepte şi aceste lucruri pentru că, în viaţă, se vor confrunta şi cu lucruri imprevizibile şi nu vor fi capabile să le pună în ordine.

Citeste si Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în luna august. În această zi, toate îţi merg ca pe roate

BALANŢĂ

Balanţele pot vedea partea bună în orice situaţie. Sunt însă capricioase şi se împotmolesc frecvent şi se încăpăţânează să plece dintr-un loc până nu rezolvă respectiva situaţie. este important să înveţe să oa decizii mai uşor.

SCORPION

Scorpionii sunt cei care poartă cea mai multă ranchiună. O poartă în suflet pentru că sunt uşor de rănit, dar uită greu. Sunt răzbunători şi te ţin minte. Un psiholog i-ar putea învăţa să se elibereze de toate gândurile negre şi de toate apăsările.

SĂGETĂTOR

Aceşti nativi sunt înţelepţi şi oneşti, dar, adesea, au un stil care taie în carne vie. Vorba dulce mult aduce, aceasta este lecţia pe care o au de învăţat în această viaţă.

CAPRICORN

El este muncitorul, truditorul zodiacului şi ar trebui să se mai relaxeze. Are nevoie de puţină relaxare, de puţină linişte. Lecţia relaxării şi a detaşării este lecţia pe care o are de învăţat.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au revoluţionat lumea. Ei ştiu acest lucru şi le place să vorbească necontenit despre succesul lor. Lecţia pe care o au de învăţat este lecţia modestiei.

PEŞTI

Sunt foarte empatici, tind să se ocupe mai mult de problemele celor din jur. Însă au un defect: după ce te-au ajutat, îţi scot ochii făcându-te să te simţi dator să îi ajuţi şi tu cu proxima ocazie. Lecţia pe care o au de învăţat: şi cel de lângă tine e valoros şi are drepturi.

Citeste si Horoscop august. Nativii cu noroc în ultima lună a verii. Care sunt zilele când banii cad din cer pentru fiecare zodie