Care este legătura dintre ursoaica lui Nuţu Cămătaru şi Elena Udrea

Îngrijitorii de la Zoo Bucov, alături de vizitatori, au decis să o numească "Udrea" pe ursoaica lui Nuţu Cămătaru.

22 nov. 2013, 10:15
Care este legătura dintre ursoaica lui Nuţu Cămătaru şi Elena Udrea

Baloo, ursul preferat al lui Nuţu Cămătaru, şi sora lui, care a primit abia acum un nume, alături de alţi doi urşi, au fost aduşi la Zoo Bucov după ce au fost confiscaţi de Garda de Mediu din casa interlopului, care îi ţinea în mod ilegal. Ursoaica a fost denumită „Udrea” de către îngrijitorii grădinii zoologice şi de către vizitatori, scrie ziarulring.ro.

Şeful Serviciului pentru Ocrotirea Animalelor de la Zoo Bucov, Gheorghe Raicu, a declarat că Udrea a intrat deja la hibernare. Acesta a precizat că, din păcate, de când a fost elibert Sile Cămătaru nu a venit să vadă urşii şi nici alţi membrii ai familiei.

Gheorghe Raicu a precizat că animalele au fost transferate în urmă cu o lună la Galaţi, întrucât acolo au modernizat grădina zoologică şi au condiţii mai bune de viaţă, inclusiv încălzire centrală.

Cei patru lei ai lui Nuţu Cămătaru ar fi trebuit să fie transferaţi în Africa, într-o rezervaţie naturală, de către fundaţia Vier Pfoten, însă autorităţile române nu au reuşit nici până acum să rezolve problema proprietăţii acestora, după nouă luni de la confiscarea lor, mai scrie ziarulring.ro.