Care este luna norocoasa a fiecarei zodii. Cine are parte de multe bucurii in iulie

Astrele au pregătit surprize pentru toți nativii zodiacului și fiecăruia i-a fost atribuită o lună norocoasă, în care va avea parte de cele mai bune momente de până acum.

11 iul. 2022, 23:02
Care este luna norocoasa a fiecarei zodii. Cine are parte de multe bucurii in iulie

Luna norocoasa Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec – Mai În luna mai vei avea parte numai de succese la locul de muncă și totul va merge așa cum ai plănuit. Dacă în restul anului se întâmplă să întâmpini greutăți, în luna cireșilor înfloriți ai parte doar de bucurie și belșug. De asemenea, iulie și august vor fi luni cu noroc la bani și vei atinge venituri neașteptate, pe care le vei cheltui la brațul persoanei iubite.

Luna norocoasa Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur – Aprilie Pasiunea și beneficiile în plan amoros se văd cel mai bine în aprilie care este în mod clar luna ta norocoasă. Atunci vei avea parte de noroc cu carul și nimic nu poate merge prost când simți vibrația unei perioade prospere. De asemenea, și în mai vei fi într-o formă de invidiat și te vei simți foarte bine, astfel încât vei face tot ce ți-ai propus.

Horoscop august 2022, pentru toate zodiile. Taurii de mai au probleme cu banii, Capricornii de ianuarie ar trebui să evite vacanţele
Luna norocoasa Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni – Mai Mercur îți va aduce momente de neuitat, cu multe realizări profesionale care atrag după ele mărirea veniturilor. Relațiile tale cu cei din jur se vor îmbunătăți și vei stabili o legătură mai profundă cu partenerul. Și iunie va fi o lună plină de noroc pentru tine, așa că nu rata șansele pe care ți le oferă astrele. Fericirea este la un pas distanță, trebuie doar să îndrăznești să mergi spre ea.

Luna norocoasa Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rac – Aprilie În cazul tău, bucurie, iubire și fericire sunt cuvintele lunii aprilie din 2022. Îți vei face niște amintiri pe cinste cu prietenii tăi și vei reuși să îți îndeplinești niște dorințe mai vechi dacă ai încredere că va fi bine pe drumul pe care îl alegi. Iunie și iulie sunt lunile călduroase care te fac să te simți în largul tău și vei fi plin de viață, astfel încât vei atrage toate energiile pozitive din lume.

Luna norocoasa Leu (23 iulie – 22 august)

Leu – Mai În luna mai vei culege toate roadele muncii tale de până acum și vei putea în sfârșit să te relaxezi după o perioadă încărcată. La serviciu, superiorii te vor admira și lăuda pentru eforturile depuse, iar acasă vei avea pe cineva care te așteaptă cu drag pentru că îți poartă iubire necondiționată. În noiembrie și decembrie vei mai primi câteva șanse la fericire, dar nu vei ajunge la ele dacă nu începi cu dreptul încă din mai.

Luna norocoasa Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioară – Martie Încrederea în propria persoană îți va crește în martie și vei fi de neoprit. În această lună o să faci tot ce vrei pentru că nu mai simți teama de necunoscut și este momentul perfect să îți învingi și celelalte temeri. Le vei arăta tuturor că ai puterea să treci peste orice stă în calea fericirii tale. Și august și septembrie vor fi luni excelente pentru tine și te vei bucura de clipe frumoase în compania celor dragi.

Luna norocoasa Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanță – Aprilie Marte va contribui la producerea unor schimbări majore în viața ta și vei dobândi o determinare nemaiîntâlnită. Te vei ambiționa să faci tot ce nu ai avut curaj să încerci până acum, iar această nouă atitudine a ta va atrage persoanele de sex opus ca un magnet. Ai șanse mari să începi o nouă relație sau să ajungi la căsătorie dacă ai deja pe cineva. Septembrie și octombrie îți vor aduce și ele noroc, mai ales în plan profesional.

Horoscop special: Zodia care va avea câştiguri financiare uriașe în următorii cinci ani
Luna norocoasa Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion – Mai Mercur și Saturn îți vor oferi în această lună foarte multe oportunități pe toate planurile, iar tu trebuie doar să știi să profiți de ele. Vei simți dragostea la intensitate maximă și te vei simți în al nouălea cer în preajma persoanei iubite care va face tot posibilul să îți arate că te merită. Alte luni norocoase pentru tine sunt octombrie și noiembrie, dar mai va fi apogeul succesului tău.

Luna norocoasa Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetător – Februarie Tot anul 2022 va fi extrem de bun pentru tine, dar succesul va începe din februarie, când vei simți totul mult mai intens. Intuiția te va ghida spre cele mai bune alegeri și nu vei avea deloc parte de nereușite pentru că astrele au avut grijă să așeze totul așa cum ți-ai dorit. Martie și aprilie vor fi încă două luni cu energie bună pentru tine, dar ai grijă să nu o consumi prea repede și fii încrezător în forțele proprii.

Luna norocoasa Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn – Februarie Prezența planetei Saturn în zodia ta va face totul să pară mult mai ușor, iar deciziile pe care le ai de luat nu vor fi ca o provocare pentru tine. Vei hotărî cu ușurință ce ai de făcut pe mai departe și vei fi mândru în scurt timp de alegerile tale. Viața te-a învățat ce este bine și ce nu, iar acum știi cum să procedezi când te confrunți cu situații necunoscute.

Luna norocoasa Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător – Aprilie Vei simți că ai toată lumea la picioare în luna aprilie pentru că vei fi înconjurat de dragoste și de oameni pozitivi. Nu vei avea nicio teamă pentru că astrele îți dau toată energia de care ai nevoie pentru a-ți spori încrederea în tine. Primele tale zile norocoase din an vor fi în ianuarie și ultimele în decembrie, dar nimic nu se va compara cu luna aprilie, când vei fi în cea mai bună formă a ta.

Luna norocoasa Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești – Aprilie Peștii vor avea parte de zile minunate în aprilie și vor lega prietenii cu persoane total neașteptate. Comunicarea va atinge un alt nivel și vor putea interacționa cu cei din jur la un nivel mult mai profund. Dragostea nu va lipsi și le vor ieși în cale oameni care le vor arăta prin dovezi impresionante ce înseamnă să fii cu adevărat loial unui partener. De asemenea, în februarie și în martie vor mai fi câteva zile extrem de norocoase pentru tine. Trebuie să profiți de luna ta norocoasă și să primești cu bucurie totate întâmplările menite să te facă un om mai bun. Vei simți evoluția pe toate planurile, începând cu cea mai bună lună a ta din acest an. Apoi, trebuie să te concentrezi pe cei ai învățat și să păstrezi cunoștințele și abilitățile dobândite ca să ai ambiția de a ținti mereu spre cea mai bună versiune a ta.