Care este PROVOCAREA vieţii tale în funcţie de data naşterii

Ziua în care te-ai născut are o mare influenţă asupra vieţii tale - Iată care este provocarea vieţii tale, în funcţie de luna în care te-ai născut!

06 oct. 2015, 10:18
Care este PROVOCAREA vieţii tale în funcţie de data naşterii

Ianuarie, Iunie: Provocarea vieţii tale constă în menţinerea calmului

Eşti o persoană responsabilă, pe care cei din jur se pot baza. Vrei întotdeauna mai mult de la tine, dar ai pretenţii foarte mari şi de la cei din jur, iar adesea ajungi să fii dezamagită.

Fiind perfectionistă din fire, ai tendinţa de a te stresa peste măsură aşa că marea provocare a vieţii tale constă în a te relaxa.

Februarie: Provocarea vieţii tale constă în a deveni un om de cuvânt

Eşti creativă şi foarte inspirată. Talentele tale te aduc în lumina reflectoarelor. Ideile inedite te ajută să faci lucruri ieşite din comun.

Problemele apar, în cazul tau, atunci când trebuie să duci ideea la următorul nivel. Marea provocare pentru tine constă în a te pune pe treabă fără să mai amâni.

Martie: Provocarea vieţii tale constă în învingerea nestatorniciei

Eşti inteligentă şi vezi oportunităţi acolo unde nimeni nu vede. Norocul este mereu de partea ta, trebuie doar să ştii să te foloseşti de asta.

Ai tendinţa de a fi schimbătoare şi nestatornicia îţi poate distruge şansele. Dacă ai fi mai stabilă, succesul ar fi numai de partea ta.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.