De ce mănâncă Horia Brenciu morcovi VIDEO

Horia Brenciu a descoperit secretul energiei. Acesta mânâncă morcovi în fiecare zi, pentru a fi în formă la maratonul de spectacole care îl aşteaptă, informează România TV. Artistul face show chiar şi la repetiţii şi se pregăteşte intens pentru concertele de săptămâna viitoare. El vrea să umple din nou Sala Palatului.

18 mart. 2013, 16:14
De ce mănâncă Horia Brenciu morcovi VIDEO

Horia Brenciu va susţine la sfârşitul lunii martie patru spectacole, în care va cânta cu cei 16 membri ai orchestrei sale, dar şi cu invitaţi speciali. Pentru a face faţă efortului, Brenciu s-a pus pe slăbit şi a scăpat deja de câteva kilograme.

„Morcovii m-au uşurat. Pe scena de la Sala Palatului, pentru că e foarte mare, trebuie să alergi”, a spus Horia Brenciu.

Artistul este mândru că anul trecut a umplut de şase ori Sala Palatului, cu două spectacole diferite, unul cu trupa lui, celălalt cu orchestra Big Band.

„Am realizat lucrul ăsta nu neapărat din dorinţa de a umple Sala Palatului, ci din dorinţa de a arăta oamenilor un altfel de spectacol. Şi cred că a fost primul spectacol de genul ăsta desfăşurat în România”, a adăugat cântăreţul.

După spectacolele de la Sala Palatului, Horia Brenciu va pleca în ţară pentru alte 10 concerte. Deşi este foare ocupat cu proiectele sale, artistul spune că îşi face timp şi pentru familie. Schimbă scutecele micuţei Mina şi le mai dă sfaturi celor două fiice mai mari ale soţiei lui.