Care este visul de un milion de euro al Georgianei Ghegeliu, fata care a învins CNADNR

Georgiana Ghegeliu, tânăra din Constanţa care a câştigat, de curând, un milion de euro daune morale de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, după ce şi-a pierdut o mână într-un accident, are o singură dorinţă: să-şi scape mama de povara muncii peste hotare.

27 iun. 2014, 06:50
Care este visul de un milion de euro al Georgianei Ghegeliu, fata care a învins CNADNR

Georgiana Ghegeliu (26 de ani) are, de puţine zile, un cont cu un milion de euro în el, scrie adevarul.ro. Dar asta nu-i o bucurie, aşa cum, probabil, ar fi pentru mulţi dintre noi. Banii sunt plini de lacrimi, de traume pe viaţă, de dureri cumplite, de coşmaruri care se ţin lanţ, de opt ani, aproape în fiecare noapte.

Citeşte şi INCREDIBIL! Tânăra rămasă fără o mână în urma unui accident rutier şi-a luat permis de conducere

Un milion de euro este despăgubirea-record pe care, în 11 iunie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a dat-o definitiv Georgianei, după un accident rutier din 2006, în care tânăra, copilă pe atunci, şi-a pierdut o mână. Vinovatul, au decis magistraţii: Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Citeşte şi CNADNR va plăti daune de un milion euro unei tinere care şi-a pierdut o mână într-un accident

Îşi doreşte foarte mult să-şi aducă mama acasă. Imediat după accidentul ei, femeia a plecat să muncească în Spania ca să-şi ţină familia, să-şi ţină fata pe la doctori şi spitale. „A plecat pentru ca mie să nu-mi lipsească nimic. Aveam nevoie de bani pentru tratamente, pentru plata întreţinerii”, povesteşte tânăra. Mama Georgianei se va întoarce definitiv în ţară, în această vară. Eu şi mama suntem una, suntem foarte bune prietene”, a spus fata plâmgând de dorul mamei.