Care sunt cei mai pretențioși nativi din zodiac. Au mereu așteptări mari și se frustrează când lucrurile nu ies așa cum și-au imaginat

Nativii din zodiac care sunt cei mai pretențioși sunt cei care oferă cel mai puțin. Sunt cele mai egoiști și individualiști. Desigur că au și multe calități, cum ar fi curajul de a ieși în față sau inițiativa. Însă pretențiile lor sunt de multe ori exagerate.

13 apr. 2022, 22:58
Care sunt cei mai pretențioși nativi din zodiac. Au mereu așteptări mari și se frustrează când lucrurile nu ies așa cum și-au imaginat

Care sunt cei mai pretențioși nativi din zodiac. Acești nativi pretențioși sunt de multe ori și foarte aroganți. Au așteptări uriașe și îi frustrează când văd că nu primesc ce își doresc.

Iată topul celor mai pretențioși nativi din zodiac:

Leu

Care sunt cei mai pretențioși nativi din zodiac. Leii vor fi mereu în topul cu cele mai pretențioase zodii. Ei cer foarte mult de la viață și de cele mai multe ori au dreptate. Sunt inteligenți, charismatici, muncitori, cinstiți și generoși, de aceea au pretenția ca viața să îi răsplătească. Leii vor să fie mereu în top, să fie primii, să fie lideri, să fie admirați și iubiți. Pretențiile lor sunt în mare parte satisfăcute, dacă fac efortul să nu devină aroganți și nepăsători cu cei din jur.

Berbec

Berbecul are pretenții mari, pe măsura ego-ului său. Berbecul va avea întotdeauna o părere mult mai bună despre sine, va cere mult de la ceilalți și va considera că este îndreptățit să ocupe primul loc și la muncă, și acasă în relația de cuplu. Cu cât obține mai mult, cu atât pretențiile lui cresc, chiar dacă nu merită tot ceea ce primește. Berbecul nu prea are măsură. Nimic nu este prea bun, prea mult sau prea scump pentru pretențiile lui!

Scorpion

Nativul Scorpion are pretenția că este cel mai isteț dintre toți și merită să fie pus pe primul loc. Nativii Scorpioni sunt destul de egoiști și mai ales individualiști. Ei nu fac aproape nimic pentru ceilalți, nici măcar pentru oamenii cu care își împart viața. În schimb, au pretenția să fie adorați, răsfățați și îngrijiți ca niște zeități. Este o latură a acestor nativi care iese la iveală mai ales în condițiile în care încep să aibă noroc din punct de vedere financiar.

Fecioară

Nu este un secret pentru nimei că Fecioarele sunt niște perfecționiste, atât în viața profesională, cât și în cea personală. Cer mult de la ele și, prin urmare, și de la cei din jur, iar asta nu face decât să micșoreze, cu fiecare an, lista anturajului. Fecioarelor le este greu nu doar să intre într-o relație, ci și săo păstreze, pentru că,în timp, ajung să vadă mai mult defetele partenerilor dacât calitățile… În încercarea lor de a-l găsi pe Prince Charming, ajung adeseori să fie dezamăgite. De aici și relații amoroase care se succed uneori pe bandă rulantă. Paradoxal, fiecare fost partener devine mai bun ca actualul și frustrările sunt imense. Uneori, acești nativi descoperă mult prea târziu că perfecțiunea nu există.

Vărsător

Să ai un prieten Vărsător este, poate, cea mai mare provocare. Se plictisesc repede și devin rapid nemulțumiți de cei din jurul lor. Dacă la început te atrag cu carisma lor specială, ulterior te trezești prins într-o relație toxică, din care nu mai poți să ieși… mai ales dacă este vorba despre o poveste de dragoste. Acești nativi urăsc să iasă din zona lor de confort, și atunci va trebui să te conformezi și să le faci pe plac. Cum ei adoră controversele, sunt mari șanse să ajungi să te cerți cu un Vărsător chiar și când sunteți de aceeași părere… Doar ei au dreptate, dețin adevărul absolut, iar cale de mijloc nu există! E greu să trăiești lângă un Vărsător, dar și fără el. Asta fiindcă sunt totuși niște nativi fermecători, perfect conștienți de atuurile și de sexualitatea lor debordantă.