Care sunt cele mai exigente mame, în funcție de zodie. Nu acceptă să-și vadă copiii că greșesc, au așteptări foarte ridicate

Atunci când vine vorba de copii, părinții se gândesc care e cel mai potrivit comportament pe care să-l adopte pentru a-i face să crească frumos. Sunt unele mame foarte îngăduitoare și permisive cu copiii lor, altele mult mai exigente și stricte, considerând că asta e cea mai bună educație.

23 mart. 2022, 11:45
Care sunt cele mai exigente mame, în funcție de zodie. Nu acceptă să-și vadă copiii că greșesc, au așteptări foarte ridicate

Care sunt cele mai exigente mame, în funcție de zodie.

Fiecare alege cum e cel mai potrivit să se comporte cu cei mici. De multe ori, personalitatea fiecărei mame e influnțată foarte mult și de data în care s-a născut. Cele mai exigente femei din zodiac sunt, de regulă, și cele mai ambițioase.

Care sunt cele mai exigente mame, în funcție de zodie. Printre cele mai exigente mame din zodiac se numără femeile născute în Capricorn, Fecioară și Taur.

Mama Capricorn, cea mai exigentă

Femeile născute în zodia Capricorn sunt familiste convinse. Toată viața lor rămân atașate de părinți, mai ales dacă au avut o relație bună cu ei și le-au crescut frumos. Același lucru își doresc și pentru copiii lor. Vorbim de o mamă extrem de ambițioasă, care consideră că e foarte important pentru copii să studieze și să își facă o carieră în prima parte a tinereții, iar apoi să-și întemeieze o familie.

Citește și HOROSCOP BANI, final de martie 2022. Zodia care se îmbogăţeşte peste noapte!

Mama Taur

E sensibilă, îi place arta, e foarte echilibrată, dar în același timp are așteptări foarte mari. E exigentă cu copiii ei. Face tot ce îi stă în putință să fie o soție și o mamă model.

Mama Taur are ambiția să se laude cu cei mai inteligenți copii, cei mai buni din școală, mai ales pe domeniile din care își pot face o carieră bănoasă. Va fi dezamăgită dacă fetița sau băiatul ei au înclinație spre istorie… spre exemplu. Nu prea poți câștiga mulți bani cu istoria. În schimb, îi împinge de la spate să fie cei mai buni la matematică, economie, medicină, limbi străine și calculatoare. Iar dacă eșuează, va fi profund dezamăgită toată viața.

Mama Fecioară

Aceste mame așteaptă totul de la copiii lor. Vor să fie cei mai buni la școală, să ia doar 10, să facă o facultate bună și să se angajeze într-un domeniu important. Nu suportă să-și vadă copiii călcând strâmb, plângând sau având rezultate proaste. Sunt extrem de exigente și cu cei mici, dar și cu ele însele.

O altă zodie foarte exigentă, dar ambițioasă e Fecioara. Mamele născute în Fecioară vor ca cei mici să fie perfecți. Ca mamă, principala ei grijă este să aibă mai întâi o carieră solidă și venituri mari pentru a le oferi copiilor tot ce își doresc. Dar întâi de toate, o educație de calitate.

De aceea, așteaptă totul de la copiii ei. Mama Fecioară își dorește să aibă cei mai inteligenți copii, cei mai talentați, cei mai descurcăreți și inventivi. Chiar dacă nu este așa, ea amplifică unele calități pentru a se convinge că are cei mai deștepți copii.

Citește și Horoscop BANI si SUCCES 21-27 martie 2022. Vin bani mulţi, ce zodii au noroc mare!