Care sunt culorile norocoase ale fiecărui nativ din zodiac. Poartă-le cu încredere şi cât mai des!

V-aţi întrebat vreodată care sunt culorile ce vă poartă noroc? Ei bine, acum puteţi afla, în funcţie de zodie, de ce culori ar trebui să vă înconjuraţi. Fie că purtaţi haine în culorile respective sau un accesoriu sau, poate, optaţi pentru un obiect de mobilier în acele nuanţe, e important să nu uitaţi care sunt culorile ce vă aduc succesul.

19 nov. 2021, 09:08
Care sunt culorile norocoase ale fiecărui nativ din zodiac. Poartă-le cu încredere şi cât mai des!

Care sunt culorile norocoase ale fiecărui nativ din zodiacBERBEC

. Culorile norocoase: Roşu, corai, roz aprins, alb

Berbecul este născut sub semnul celor curajoşi, dinamici, plini de initiativă şi spirit de combativitate. Incearcă să se impună prin faptele lui şi să obtină recunoaşterea meritelor sale. Zodia Berbecului denotă impulsivitate, agresivitate, spontaneitate, inventivitate, dorintă de cunoaştere si cercetare, chiar dacă adeseori abandonează firul investigatiei sale pentru că se plictiseste prea repede.

TAUR. Maro, verde, turcoaz

Zodia Taur este o zodie feminină de pământ, predominant practică, guvernată de planeta Venus, planeta care sporeşte talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepăsarea, imoralitatea uneori.

GEMENI. Portocaliu, galben, albastru deschis

Gemenii au o minte ascutită şi o inteligenţă sclipitoare, în permanentă activitate mentală. Sunt fericiti numai când sunt coplesiţi de activitati diverse si cand acumuleaza mereu cunostinte si informatii noi.

RAC. Verde smarald, argintiu, mov pal, galben pal

Racul are o fire timida, sensibila, emotiva, care se bazeaza exclusiv pe emotii si sentimente. Este o persoana vulnerabila, influentabila, cautand adapost intr-o carapace in care se ascunde de unul singur. Aceasta carapace joaca rol de paravan pentru Rac, aratand lumii o cu totul alta fata decat cea reala.

LEU. Auriu, mov aprins, portocaliu

Leul este puternic, activ, mereu deschis pentru orice activitate si intotdeauna cu zambetul pe buze cand toate ii merg bine. Este senin si extrovertit, ceea ce il ajuta sa castige mereu popularitate, ardent pana la exuberanta, amator de placeri pana la indolenta, generos, teatral, ospitalier.

FECIOARĂ. Verde pal, gri, bej, mov liliac

Zodia Fecioara este o zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta Mercur, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie.

BALANŢĂ. Alb, roz, turcoaz

Balanta este diplomata, amabila, sociabila si prietenoasa. Are un dezvoltat simt de fair-play, incat nu va rani niciodata pe nimeni, ci va incerca sa impace pe toata lumea. Poate vedea clar ambele fatete ale unei probleme, chiar daca sunt in contradictie, si incearca sa restabileasca pacea in orice neintelegere.

SCORPION. Roşu, negru, albastru închis, green smarald

Personalitatea Scorpionului este magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat.

SĂGETĂTOR. Bleumarin, magenta, portocaliu, albastru

Sagetatorul nu este o fire facila, tocmai pentru ca este un individ cu o personalitate puternica, independenta, greu de supus, in permanenta miscare si activitate. Oricat de dificile ar fi experientele prin care trece, un Sagetator nu isi pierde niciodata optimismul, fiind sigur ca se va gasi curand cea mai buna solutie de a iesi din acel impas.

CAPRICORN. Maro, albastru aprins, verde închis, gri închis, negru

Zodia Capricorn este o zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta Saturn, planeta care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, seriozitatea, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul, incapatanarea.

VĂRSĂTOR. Argintiu, bleu, mov, roz electric, albastru

Varsatorul este creativ, independent si detasat, detinator a nenumarate calitati deosebite. Este inteligent si, in multe privinte, un excentric, pentru ca nimic din ceea ce face nu este obisnuit. Este capabil sa se dedice actiunilor umanitare, pentru ca stie sa lucreze in beneficiul umanitatii. Varsatorul este un original, un ganditor excelent, dand nastere unor idei avansate, indiferent de domeniul spre care se indreapta.

PEŞTI. Verde pal, mov, roz, gri spre albastru, mov liliac, violet

Zodia Pesti este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta Neptun, planeta care sporeste imaginatia, intuitia, simtul premonitiei, sensibilitatea, receptivitatea, dar si naivitatea, influentabilitatea, nehotararea, obsesiile, lipsa de simt practic, maniile, depresiile, idealismul.