Care sunt zodiile care vor fi devastate în plan personal la finalul lunii mai. Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum ne afectează cuadratura Saturn-Soare

Camelia Pătrășcanu a explicat care sunt zodiile care vor avea parte de un final de mai destul de dureros. Iată ce presupune cuadratura dintre Soare și planeta Saturn.

23 mai 2023, 22:42
Care sunt zodiile care vor fi devastate în plan personal la finalul lunii mai. Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum ne afectează cuadratura Saturn-Soare
Care sunt zodiile care vor fi devastate în plan personal la finalul lunii mai. Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum ne afectează cuadratura Saturn-Soare

Ultimele zile din luna mai, în special perioada 27-29, vor fi extrem de dificile pentru mai multezodii. Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit că acești nativi vor simți tensiuni destul de mari cu ei și cu cei din jur, iar acest lucru se întâmplă din cauza cuadraturii dintre Soare și planeta Saturn. Această conjunctură astrală va avea un impact semnificativ în plan energetic.  Ce a declarat Camelia Pătrășcanu.

Citește și: Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

„Saturn e în Pești, e o planetă mare, colectivă. Vizează felul în care ne acordăm la evenimentele mari, colective, vremurile pe care le trăim, care nu sunt foarte vesele. Saturn, fiind în Pești, activează frici mai vechi. Avem tendința de a osifica aceste frici, de a căuta confirmări.

Putem trăi zile în care ne confruntăm cu propriile noastre temeri, ezitări, slăbiciuni, lipsă de curaj, deși din alte aspecte astrale suntem stârniți să avem curaj. Trebuie să căutăm locul nostru de libertate, dar într-un cerc mai mare. Trebuie să ne găsim supapele, nu să ne închidem într-o păstaie.

Acest turbion tulbură acum apele și ne face să ne căutăm și să ne găsim locul nostru. Nu putem ține în frâu fricile dacă le ignorăm, căci subconștientul rulează tot ce ascundem.

Pentru Berbeci, e o cuadratură Soare-Saturn care poate aduce tensiuni privind deplasările. Pot fi supărătoare sau nu se mai fac. Vorbim despre deplasări geografice ori despre deplasări în a întocmi niște acte. Se lămuresc în privința unor riscuri pe care unele acțiuni ale lor le au. Tensiuni sunt date și de faptul că o persoană în vârstă au nevoie de sprijin și nu pot fi aproape.

Taurii sunt printre acele zodii care au frământări financiare, materiale. Își doresc bani și simt că, dacă sunt mai mobili, mai adaptabili, pot găsi alte resurse financiare. Nu mai vor să meargă pe vechile căi prin care procurau bani. Nimeresc în circumstanțe sociale în care ei nu se mai regăsesc. Cumva, se rup de anumite persoane. Sigur, sunt și soluții prin reorganizarea vieții.

Gemenii au tulburări privind statutul și imaginea și relația cu oameni care au statut. Soarele, fiind în semnul lor zodiacal, le subliniază orgoliul, reacțiile temperamentale, iar cuadratura le spune că nu e loc de prea mult orgoliu. Pot avea combatanți foarte puternici. Trebuie să aibă un pic de diplomație și să încerce să nu provoace ostilitatea unor autorități.

Pentru Raci, această cuadratură poate aduce griji, responsabilități și temeri diverse. Pot simți nevoia să salveze, să ajute, mai ales dacă sesizează nedreptăți, felul în care se aplică legea, angajamentele. Chiar dacă nu sunt direct afectați, observă în jurul lor niște lucruri. Mulți dintre ei simt nevoia să intervină și să facă lucruri.

Camelia Pătrășcanu dezvoluie cum ne afectează astrele

Pentru Lei, relația dintre Soare și Saturn marchează nevoia de libertate, de eliberare de persoane sâcâitoare sau pisăloage. Caută un spațiu de expresivitate mai mare. Pleacă de lângă oamenii care sunt prea habotnici, prea insistenți, prea opaci, prea retrograzi și caută alte companii.

Fecioarele au o cuadratură care aduce conștiența unor responsabilități mari. Se numără printre acele zodii ce pot avea un oarecare trac în niște contexte noi. E o perioadă cu întâlniri, cu invitații. Sunt inhibate, crispate, de faptul că poate nu cunosc protocolul, locuri, instituții. Vor să fie impecabile și sunt stângace în contexte pe care nu le-au exersat, dar până la urmă vor reuși.

Cele cinci zodii afectate de cuadratura momentului. Balanțele pot avea dificultăți legate de cadrul legislativ-profesional. Se preocupă de diplome, de acte acoperitoare pentru munca lor. În sensul acesta, insistă pe lângă autorități, care în ochii Balanțelor par mai slabe, mai neexperimentate decât ele.

Scorpionii fac anumite calcule financiare. Este o tensiune pentru ei dacă trebuie să stea după alții, mai ales dacă lucrează cu echipa sau cu colaboratori. Deși au arta de a ști să convingă, poate fi obositor să se plieze pe celălalt.

Săgetătorii pot avea tensiuni în relațiile cu vârstnicii familiei. Poate fi răscolit trecutul. Unii pot avea grijă de cineva în vârstă și asta îi cam obosește. Cuadratura vine cu responsabilități casnice care pot fi supărătoare în acest moment.

Capricornii se numără printre acele zodii care au de făcut eforturi în comunicare. Vor să se facă înțeleși la muncă, în relațiile cu persoanele tinere. În plus, Saturn îi invită să-și lărgească orizonturile profesionale, să studieze un pic mai mult. Se întreabă care e utilitatea unor concepte de care se lovesc sau care se vehiculează în lume.

Vărsătorii sunt vizați în zona banilor. Ar vrea să cheltuiască, dar nu e momentul potrivit. Nu e cazul. Pot avea semnale legate de situația lor în sănătate. S-ar putea să își pună niște pofte-n cui.

Peștii au mari emoții, căci cuadratura aceasta e maturizatoare. Dacă nu au chef să se ocupe de o problemă, trebuie să tragă mult de ei. Pe de altă parte, celelalte planete sunt dinamice și le spun că trebuie să se implice. Dacă trebuie să facă o călătorie, trebuie să își sondeze inima.”, conform declarațiilor făcute de Camelia Pătrășcanu pentru ASTROFANATIK.

Citește și: 5 zodii, date peste cap de Jupiter și Pluto! Camelia Pătrăşcanu, previziuni până pe 20 iunie 2023!