Care va fi cea mai fericită zodie în anul 2017

În calendarul chinezesc, 2017 este anul Cocoșului de Foc, care reprezintă un nou început și care va fi marcat de succes, ca rezultat al muncii asidue și al răbdării. În acest an, nimic nu va apărea din întâmplare sau din noroc. În acest an trebuie să fim atenți și să nu pierdem ocaziile de noi proiecte sau investiții. În ceea ce privește dragostea, este anul perfect pentru începerea unei noi relații și un moment excelent pentru căsătorie.

20 dec. 2016, 11:13
Care va fi cea mai fericită zodie în anul 2017

Totuși nu toate zodiile vor fi la fel de norocoase. Doar pentru o zodie se pare că planetele vor fi aliniate într-o conjunctură favorabilă, ele bucurându-se de lucruri bune pe tot parcursul anului 2017. Pentru a nu mai lungi această așteptare, află că Balanța este cea care se va bucura de aceste beneficii pe care noul an i le va aduce.

Dragoste

La începutul anului 2017 ești energic, iar săgeata lui Cupidon te poate lovi în orice moment. Venus te ajută să atragi posibili parteneri în decursul acestui an, cel puțin în prima parte, care va fi plină de emoții și sentimente. În a doua perioadă a anului, toate lucrurile se vor stabiliza în dragoste și mariaj. Dacă încă suferi după o iubire pierdută, află că tehnicile tale de seducție te pot ajuta să recâștigi acea dragoste. Pentru a beneficia de aceste lucruri pozitive, trebuie să te detașezi de ego și să te implici mai mult în relația în care te vei afla.  Echilibrul va fi cheia pentru o viață sentimentală fericită în acest an.

Sănătate

Nativii din balanță vor fi plini de energie și nu se vor confrunta cu nicio problemă de sănătate gravă pe parcursul întregului an. Totuși, pentru a menține această stare de sănătate favorabilă, este recomandată puțină mișcare. Venus și Mercur îți vor aduce încărcături de energie pozitivă continue în prima jumătate a anului. Folosește-le în mod constructiv. A doua jumătate a anului îți va stârni un anume interes artistic care te va face mai puternică și îți va aduce o mare satisfacție.

Bani

În 2017 vei fi predispusă la cheltuieli nedorite, fie că este vorba despre gusturile tale extravagante sau despre un tratament medical pentru un membru al familiei. Bugetul tău poate scăpa de sub control și din cauza intereselor tale artistice. Partea bună este că ai nenumărate oportunități de a-ți îmbunătăți finanțele prin  moduri speculative sau din anumite afaceri. De asemenea, noile persoane cu care vei intra în contact te vor ajuta să îți crești veniturile.

Carieră

Balanțele vor excela în carieră în decursul anului 2017, mai ales cele care au muncit din greu pentru asta. Nativii din Balanță vor avea multe oportunități de acumulare de noi cunoștințe din toate domeniile, care le vor ajuta să se dezvolte în aria lor de interes. Natura lor amicală și acțiunile echilibrate le vor aduce un mediu armonios în care își pot pune în practică ideile.