„Cariera” de vis a unei blonde care nu a muncit o zi în viaţă: „Vreau să fiu soţie de fotbalist”

Britanicii se tem că românii le vor invada ţara şi le vor lua locurile de muncă, dar între timp o anchetă realizată de The Sun arată că patru milioane dintre locuitorii Regatului Unit nu au lucrat nici măcar o zi în viaţa lor. Printre ei, o tânără de 26 de ani care vrea totuşi o carieră: vrea să fie nevastă de fotbalist.

17 feb. 2013, 16:38
„Cariera” de vis a unei blonde care nu a muncit o zi în viaţă: „Vreau să fiu soţie de fotbalist”

Sunt prea bună să fiu o simplă angajată„, spune Jo Leigh, o englezoaică de 26 de ani din Milton Keynes, oraş situat la 72 de kilometri de Londra.

Blondă şi sexy, Jo nu a muncit o zi în viaţă şi nici nu are de gând. Singura ei preocupare este să-şi găsească iubiţi care să o întreţină, până când va reuşi să pună mâna pe un fotbalist care să îi asigure tot ce îşi doreşte.

Este foarte plictisitor să munceşti. Aşa că îmi conving iubiţii să mă întreţină şi să-mi plătească toate facturile. De ce să munceşti când poţi avea un iubit bogat? Sper ca până la urmă să mă căsătoresc cu un fotbalist, iar atunci nu voi avea nicio grijă. Nu va trebui să lucrez nici măcar o zi. Nu mi-e ruşine să recunosc că vreau să fiu soţie de fotbalist„, spune Jo.

Ea are momentan un iubit care joacă fotbal, dar e clar că statutul lui financiar nu o mulţumeşte îndeajuns. Este sigură că, dacă se va despărţi de actualul prieten, nu va avea probleme în a-şi găsi un nou iubit care să o întreţină. „Este foarte uşor să îţi găseşti un nou iubit. Pe actualul meu prieten l-am cunoscut într-un club. Am cunoscut mai mulţi tipi dispuşi să mă întreţină. M-am mutat când la unul, când la altul. Am fost în vacanţe în Barbados şi America. Este o carieră în sine„, a povestit tânăra, care a renunţat la şcoală la vârsta de 16 ani şi a urmat un curs de stewardese. „M-am plicitsit repede”, spune cu seninătate Jo, care încă îşi aşteaptă cavalerul în ghete cu crampoane.