VIDEO: Carl Froch, trimis la podea. Decizie incredibilă a arbitrului

Carl Froch și-a apărat cu succes titlurile IBF și WBA la categoria supermijlocie, în fața conaționalului George Groves. Presa britanică scrie însă că "Sfântul" a fost privat de o victorie senzațională.

25 nov. 2013, 08:26
VIDEO: Carl Froch, trimis la podea. Decizie incredibilă a arbitrului

Daily Mail l-a criticat pe arbitrul de ring, Howard Foster, care a oprit meciul în runda a 9-a. „Mulțimea din Manchester Arena a fost jefuită de acest arbitru de ceea ce ar fi putut fi o luptă magnifică”, au scris ziariștii britanici, potrivit Dolce Sport.

Groves a început senzațional meciul și l-a pus la podea pe Froch din prima rundă, pentru campion fiind abia a doua oară în carieră.

Citeşte şi Învingătorul lui Bute, Carl Froch, va fi anchetat. O declaraţie a sa i-a şocat pe britanici

Froch și-a revenit, dar tot n-a reușit să treacă la conducerea meciului. În momentul când arbitrul a oprit meciul, conform punctajului dat de experții televiziunii britanice, Groves avea un avans de două puncte.

În repriza a noua, Froch l-a împins în corzi pe Grovres și l-a asediat cu lovituri, arbitrul luând hotărârea să oprească meciului, deși acesta părea să controleze situația.

Ziariștii britanici mai scriu că revanșa ar putea să se țină pe „Old Trafford”, din moment ce Manchester Arena (20.000 de locuri) a fost neîncăpătoare la primul duel dintre cei doi.