Carla Bruni a întrerupt brusc un interviu. Ce a enervat-o la culme pe fosta prima doamnă a Franţei

Carla Bruni s-a ridicat şi a întrerupt brusc un interviu, după ce i s-a pus o întrebare incomodă. 

01 apr. 2013, 14:16
Carla Bruni a întrerupt brusc un interviu. Ce a enervat-o la culme pe fosta prima doamnă a Franţei

Fosta primă doamnă a Franţei, Carla Bruni, care şi-a lansat luni cel de-al patrulea album, „Little French Songs”, a întrerupt un interviu în momentul în care a fost întrebată de inculparea fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy, scrie Agerpres.

Jurnalista amânase subiectul pentru finalul interviului şi a fost întreruptă de Bruni imediat ce a început întrebarea.

Trebuie să vă opresc. Soţul meu a spus tot ce avea de spus. Dacă doriţi să-l întrebaţi ceva, întrebaţi-l pe el. Eu am spus ceea ce aveam de spus. Mulţumesc”, a declarat Bruni, care s-a ridicat şi a pus astfel capăt interviului.

Nicolas Sarkozy a fost inculpat la 21 martie în afacerea miliardarei Liliane Bettencourt, moştenitoarea grupului de cosmetice L’Oréal – în cadrul anchetei deschise pentru presupusă finanţare ilegală a campaniei care l-a condus la Palatul Elysee în 2007.

După ce a apreciat într-un interviu pentru RTL că inculparea este „injustă şi brutală”, dar şi „dureroasă” pentru ea şi familia sa, Bruni şi-a propus să nu se mai pronunţe pe acest subiect. Înainte de a ajunge la acest punct, se arătase mult mai relaxată, glumind chiar.

Albumul, considerat de presă discul zilei, urmează după „Quelqu’un m’a dit”, „No Promises” şi „Comme si de rien n’était”, apărute în 2008 şi pe care nu le-a putut promova din cauza poziţiei sale de primă doamnă.

Carla Bruni a pozat pentru revista Vogue. Vezi cum arată fosta primă doamnă a Franţei la 45 de ani