Carla’s Dreams a lansat UN NOU SINGLE: „O piesă despre o frică ascunsă adânc” VIDEO

Carla's Dreams revine cu single-ul "Frica" lansat cu videoclip oficial. Piesa "Frica" este compusă și produsă de Carla's Dreams (muzică, text, producție) și Alex Cotoi. El a produs toate piesele Carla's Dreams, devenite hituri precum "Sub pielea mea", "Te rog", "Imperfect", "Acele", "Antiexemplu", "Până la sânge".

16 nov. 2017, 14:28
Carla’s Dreams a lansat UN NOU SINGLE: „O piesă despre o frică ascunsă adânc” VIDEO

Videoclipul pentru „Frica” a fost filmat și regizat de Roman Burlaca și George Secrieru de la BR Films.

„O piesă despre o frică despre care se tace, o frică ascunsă adânc, frica aceea cu care se trăiește și cu care adesea se împacă”, au declarat Carla’s Dreams.

Acum o lună, Carla’s Dreams au lansat ‘Beretta” care are deja peste 14 milioane de vizualizări.

De curând, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au 468 000 000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, Carla’s Dreams au decis să lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii lor și pregătesc un live pe canalul lor de YouTube, vineri, 17 noiembrie, ora 15.

Este al doilea canal de YouTube din România la categoria artiști, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați.

„Nu știm cum vouă, dar nouă ne este complicat să ne imaginăm 1.000.000 de oameni. Chiar. Dar Vă asigurăm că senzația noastră de gratitudine este personală, de un milion de ori.
A milli, a milli, a milli ,)
Mulțumiri tuturor celor care au crezut și cred în noi!
V-am cuprins! ,)”, au mai spus Carla’s Dreams.

Anul acesta, Carla’s Dreams au susținut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului „Antiexemplu”, show regizat de artiști.

De curând, Carla’s Dreams au câștigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect”, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu” și Summer Hit „Până la sânge”.

„Antiexemplu” și „Până la sânge” au dominat topurile radio și TV, pe locul 1 pentru multe săptămâni și cu câte 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

Carla’s Dreams este jurat pentru al doilea sezon X Factor de la Antena 1. În primul sezon, a câștigat împreună cu concurenta sa Olga Verbițchi.