Carla’s Dreams, cine sunt oamenii din spatele celor mai celebre măşti din România

Totul a început în 2012. Cel puţin aşa ne lasă membrii formaţiei să credem. Căci despre trecutul lor muzical nu ştim mai nimic. Nici despre ei. Doar că sunt din Republica Moldova şi nelipsiţi de pe ecran, de la radio şi din topuri. Şi mai e ceva. Cumva, în ciuda popularităţii, încă reuşesc să îşi menţină anonimatul. În România, istoria lor a început cu un cuvânt - POHUI, primul lor cântec consacrat, alături de Inna.

14 mai 2019, 12:55
Carla’s Dreams, cine sunt oamenii din spatele celor mai celebre măşti din România

Pohui a strâns aproape 14 milioane de vizualizări pe YouTube, scrie a1.ro. De atunci, succesul lor se traduce în sute de mii de vizualizări, pe zi chiar. Au urmat hituri alături de Delia, de Antonia ori de Deliric, dar şi pe cont propriu. Majoritatea, în română. Prea mult nu îţi ia să le recunoşti. Nici chiar când sunt cântate de alţii. Căci, da, băieţii de la Carla s compun şi pentru alţi artişti români.

Citeşte şi X FACTOR 2018 GALELE LIVE. Carla’s Dreams: „Vor urma nişte surprize serioase”

În 2018 trupa reușește să țină în mai cel de-al treilea concert la Arenele Romane, MONOMANIAC, iar solistul trupei devine jurat în emisiunea de The Four care a avut premierea în primăvară pe Antena 1.

Deși numele solistului nu este nici astăzi cunoscut, de la lansarea ipotezei acesta este numit Sergiu, nume popularizat și de juriul emisiunii X Factor, căruia i s-a alăturat în 2016. Acesta a câștigat sezonul din același an cu concurenta antrenată de el, Olga Verbițchi.

Trupa ajunge să cânte la Festivalul „Cerbul de Aur” pe 1 septembrie 2018. În octombrie 2018 trupa începe proiectul Nocturn,care constă în piese și acte cu scene ce vor constitui o poveste cu videoclipuri cu legături între ele,toate filmate în timpul nopții.

De asemenea trupa anunțat că în luniile noiembrie-decembrie 2018 vor porni în turneu național prin majoritatea orașelor din țară.

Traditionalul concert anual Carla’s Dreams are loc pe 18 mai, pentru prima data la Romexpo: „Nocturn”. „Doar pentru ai nostri”, au spus Carla’s Dreams. Cea mai scurta si nonconformista invitatie la un eveniment, asa cum si-au obisnuit fanii: directi dar discreti, intensi si mereu surprinzatori. Delia, Antonia, Vanotek si Mark Stam sunt primii invitati ai showului.