Carlos, fostul portar al Stelei, declaraţii senzaţionale despre Gigi Becali

Carlos Alberto Fernandes (35 de ani), fostul portar al celor de la Steaua, ultima oară la Moreirense, în Portugalia, își aduce aminte cu plăcere de perioada petrecută în România. Carlos vorbeşte despre disputele verbale cu Gigi Becali.

13 mai 2015, 07:58
Carlos, fostul portar al Stelei, declaraţii senzaţionale despre Gigi Becali

„Relația mea cu Gigi Becali nu prea a existat. În Europa League ne-am întîlnit cu Betis, iar ei m-au vrut. Ca orice jucător, voiam să merg acolo. Puteam juca în unul dintre cele mai mari campionate din lume. Acest lucru mi-ar fi asigurat unele lucruri, puteam juca mai aproape de casă. Dar totul s-a terminat după cîteva declarații urîte ale domnului Becali după meciul pierdut cu Real Madrid, scor 1-4. Am vrut să reziliez contractul fără nici o compensație”, a declarat Carlos pentru un blog de sport.

Întrebat cum i s-a părut fotbalul românesc, Carlos a răspuns: Fanii sunt fierbinți, iar pasiunea lor pentru echipă e imensă. Urmau peste tot echipa, cu un fanatism incredibil. E un campionat puternic și echilibrat, dar și obositor. Dar merită orice efort atunci cînd vezi bucuria fanilor după ce câștigi un meci”.