CARMEN BRUMĂ mănâncă shaorma înainte de naştere FOTO

Mai are putin si naste, insa acest eveniment important din viata ei nu o impiedica sa tina legatura cu admiratorii prin intermediul retelelor de socializare. 

09 apr. 2014, 15:28

Experta in retete de gustari sanatoase, cu putine calorii, dar hranitoare, Carmen le-a propus celor care ii urmaresc activitatea de pe Facebook o reteta delicioasa, care se prepara rapid si care nici nu ingrasa. Culmea, desi nu suna, este o reteta de shaorma… de post.

Carmen Brumă şi Mircea Badea au ales numele pentru Vasilică 2014. Cum îl va chema pe băieţelul lor

Pentru a obtine aceasta gustare, viitoarea mamica va propune sa folositi ca ingrediente lipie din faina integrala, salata verde, spanac proaspat, varza rosie, avocado, castravete, rosii, leurda, marar, patrunjel, cateva linguri de hummus, ciuperci. 

„Se amesteca toate ingredientele si se pun in lipie”, spune Carmen, care a primit o multime de laude din partea doamnelor si domnisoarelor care incearca sa adopte un stil de viata sanatos.

Desigur, nu au lipsit nici carcotasii, care au protestat dupa ce au citit ce ar contine aceasta shaorma: „Da, mai Carmen Bruma, da’ daca nu are carne, ar spune unii, nu e shaorma cu de toate”, „Numai saorma nu e ce ai tu aici”, „N-are nicio legatura cu shaorma”, i-au scris ei.