Carmen Brumă și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro: „Mi-am făcut un cadou. Doar din munca mea!”

Carmen Brumă a făcut recent o achiziție importantă de care este foarte mândră. Iubita lui Mircea Badea a anunțat că și-a făcut „singură un cadou”.

29 mart. 2024, 15:48
Carmen Brumă și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro: „Mi-am făcut un cadou. Doar din munca mea!”
Carmen Brumă și-a cumpărat o nouă mașină

Carmen Brumă a decis să-și cumpere o nouă mașină, fiind foarte mândră de noua achiziție. Iubita lui Mircea Badea a schimbat vechiul autoturism cu un Nissam X-Trail, a cărui valoare este estimată la peste 40.000 de euro.

„Cadourile pe care ți le faci singura au un farmec special! Doar din munca mea!”, a scris nutriționista pe contul său de Instagram.

Citește și: Alimentele pe care le mănâncă Carmen Brumă, în perioada postului Paștelui. Ce îi sfătuiește pe credincioși. ”Sunt surse bune de proteine vegetale”

„Mi-am făcut un cadou care m-a bucurat atât pe mine, cât mai ales pe fiul meu care e pasionat de mașini, și care a avut un rol determinant în această hotărâre”, a declarat ea, pentru click.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Urmăritorii săi i-au apreciat anunțul legat de noua achiziție și au felicitat-o.

„Este superbă!!! Are 7 locuri, banuiesc că este noul model! Să o stăpânești sănătoasă, iar drumurile să fie mereu către succes!”

„Vă felicit pentru achiziția făcută și vă doresc cât mai multe călătorii plăcute la volanul noului Dumneavoastră autoturism.”

„Bravo ție! Meriți! Ești fantastică și un model pentru noi toate! Te admir și iubesc din liceu.”

„Așa m-am simțit și eu când mi-am ridicat mașina! Este special! Pentru că știm că merităm și știm exact și ce ne dorim! Să o conduci cu bucurie! O meriți!”

„Felicitări! Drumuri bune!O femeie frumosă cu o mașină frumoasă!”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

Citește și: Dieta lui Mircea Badea. Sfatul banal care demolează toată industria din jurul soţiei Carmen Brumă