Carmen Dan, întrebată despre şoferul autocarului MAI care mergea pe linia de tramvai: Vreţi să vă dau eu, acum, nume şi „pronume”?

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost întrebată, joi seară, dacă a fost identificat şoferul autocarului Jandarmeriei filmat în timp ce depăşea o coloană de maşini mergând cu viteză pe linia de tramvai, ea răspunzându-le jurnaliştilor ironic, cu o altă întrebare, respectiv dacă vor să le dea numele şi "pronumele" şoferului.

09 nov. 2017, 19:28
Carmen Dan, întrebată despre şoferul autocarului MAI care mergea pe linia de tramvai: Vreţi să vă dau eu, acum, nume şi „pronume”?

„Vreţi să vă dau eu, acum, nume şi pronume şi toate cele?”, le-a spus Carmen Dan jurnaliştilor, la Sibiu, unde a participat la un exerciţiu organizat la Centrul Chinologic.

Ea a mai afirmat că şoferul autocarului Jandarmeriei „va suporta rigorile”.

Un autocar înmatriculat la Ministerul de Interne a fost filmat în timp ce depăşea coloana de maşini mergând cu viteză pe linia tramvaiului 41 pe bulevardul Averescu din Capitală, după difuzarea imaginilor Poliţia Capitalei anunţând că este un vehicul al Jandarmeriei şi că au loc verificări pentru a stabili identitatea şoferului şi a aplica măsurile legale.

În imagini poate fi văzut autocarul cu numere de înmatriculare specifice Ministerului de Interne depăşind coloana de maşini pe linia de tramvai, iar din cauza vitezei evită în ultimul moment un tramvai al liniei 41 care vendea din sens opus.

Citetşe şi Un autocar MAI, filmat în timp ce depăşea cu viteză pe linia de tramvai. Şoferul evită la limită impactul frontal cu tramvaiul 41 VIDEO

 

loading...