Carmen de la Sălciua îl apără pe Părintele Calistrat: „Prea multă prigoană împotriva Bisericii şi a slujitorilor ei!”. Ce spun Connect-R şi Anamaria Prodan

Carmen de la Sălciua reacționează după scandalul în care Părintele Calistrat a lovit o femeie în curtea bisericii din Iaşi.

12 nov. 2022, 16:35
Carmen de la Sălciua îl apără pe Părintele Calistrat: „Prea multă prigoană împotriva Bisericii şi a slujitorilor ei!”. Ce spun Connect-R şi Anamaria Prodan

Părintele Calistrat a fost criticat, dar are şi susţinători în rândul vedetelor. Carmen de la Sălciua a reacționat pe Instagram  în urma acuzațiilor la adresa Părintelui Calistrat, după ce acesta a apărut într-un videoclip în timp ce lovește o femeie. Cântăreața și-a exprimat părerea pe rețelele de socializare.

Părintele Calistrat a fost implicat într-un scandal de proporții zilele trecute, după ce a apărut într-un videoclip în timp ce lovea o femeie. După acel moment, mai multe persoane publice au reacționat în urma faptelor lui, iar printre acestea se numără și Carmen de la Sălciua, care și-a exprimat părerea pe rețelel de socializare.

Părintele Calistrat, prima reacţie după ce a fost acuzat că a agresat enoriaşe: „Nişte isterice! Eu le-am zis, călugării nu se însoară, nu fac copii, să se ducă, că mai sunt bărbați în oraș.

”Prea multă prigoană împotriva Bisericii și a slujitorilor ei! Dumnezeu și Maica Sfântă să vă ocrotească în acest război al Binelui cu Răul…să puteți să aduceți multe suflete la credință! Presiunea și nedreptățile sunt în toate domeniile și doar rugăciunea le poate ține deoparte. Un om aproape de Dumnezeu!”, a scria Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Connect-R, „cel mai păcătos dintre pământeni”, îl mustră pe Părintele Calistrat: „Bătaia e ruptă din rai? Pe bune?”

Anamaria Prodan, care a mai avut conflicte cu Calistrat, este mai categorică: „Acest preot trebuie arestat”

Anamaria Prodan a vorbit, în exclusivitate la Antena Stars, despre imaginile în care preotul Calistrat lovește o femeie. Ce spune impresara după ce părintele a desființat-o într-un fel sau altul, atunci când ea a fost implicată în scandalul cu pumni și picioare cu Laurențiu Reghecampf.

În urmă cu ceva vreme, preotul a desființat-o pe Anamaria Prodan pentru bătaia cu Reghecampf, iar acum, el a fost surprins lovind o femeie. În exclusivitate la Antena Stars, Anamaria Prodan a vorbit despre imaginile în care părintele este violent cu o enoriașă.

Părintele Calistrat, despre bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf: „E un circ mediatic ieftin!”. Mesaj dur pentru impresară

Preotul Calistrat Chifan de la Vlădiceni, judeţul Iaşi, este acuzat de două femei că le-a bătut în curtea bisericii, fiind depusă şi o reclamaţie la Poliţie. Femeile s-au prezentat la spital, însă au fost recalcitrante cu medicii.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că atât ea cât şi sora sa au fost agresate de către un bărbat în timp ce se aflau în curtea unui locaş de cult de pe raza judeţului nostru. În cauză, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând a fi luate măsuri în consecinţă”, a transmis, joi, IPJ Iaşi.

Cele două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe, dar au plecat, revenind câteva ore mai târziu.  ”S-au constatat doar escoriaţii la cot şi genunchi. Au refuzat continuarea investigaţiilor medicale, au fost agresive verbal cu medicii şi asistenţii şi neînţelegătoare faţă de suferinţa altor pacienţi. Au primit recomandări pentru Spitalul de Neurochirurgie şi pentru Medicină Legală”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.  Arhiepiscopia Iaşişlor a demarat propriile verificări.