Carmen de la Sălciua răspunde declarațiilor controversate ale fostei soții a iubitului ei: „A ales să își asume toată vina”. Întâlnirea tensionată de la tribunal

Carmen de la Sălciua a reacționat afirmațiilor fostei soții a actualului iubit, Marian Corcheș. Artista a povestit cum a decurs întâlnirea dintre cele două la procesul de divorț.

22 ian. 2022, 23:57
Carmen de la Sălciua răspunde declarațiilor controversate ale fostei soții a iubitului ei: „A ales să își asume toată vina”. Întâlnirea tensionată de la tribunal

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, iar în prezent se află într-un moment foarte bun atât din punct de vedere profesional cât și în viața personală.

Carmen de la Sălciua are o nouă relație cu un bărbat pe nume Marian Corcheș, care a divorțat săptămâna aceasta de soția lui, pentru a fi într-o relație cu artista.

Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență de artiști celebri! Momentele dramatice prin care a trecut: „Am sunat Poliția!”

Bianca Corcheș, soția iubitului lui Carmen de la Sălciua, a vorbit pentru prima dată despre acest triunghi amoros, dar și despre cum decurg lucrurile cu bărbatul care a părăsit-o pentru cântăreața de muzică populară.

Aceasta a oferit detalii postului TV, Antena Stars, despre cum s-au desfășurat lucrurile în sala tribunalului și ce a discutat cu fostul soț.

„El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat.

A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele. O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata. Nu mă așteptam să se termine. El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut.
Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul.”, a declarat fosta soție a iubitului lui Carmen de la Sălciua.

Artista a reacționat la afirmațiile Biancăi Dincu, fosta soție a lui Marian Corcheș, actualul ei iubit și a oferit perspectiva ei asupra acestei situații. Carmen de la Sălciua a clarificat lucrurile și a explicat care este situația la momentul actual.

„Lucrurile s-au rezolvat, pentru că el a luat decizia să fie totul așa pe pace, ca să se termine, să ne putem vedea de viața noastră. Era mai simplu, decât să continuăm un război care poate dura poate și un an de zile. A ales să se termine într-o notă mai pașnică, să-și asume toată vina, pentru că în felul ăsta totul se termină mai repede.”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Carmen afirmă că s-a întâlnit cu fosta soție a lui Marian Corcheș în ziua procesului de divorț și a povestit cum a decurs interacțiunea dintre ele.

„Am văzut-o în fața tribunalului, dar nu am avut niciun fel de interacțiune. E normal să fi fost cu el, dar am așteptat afară, în mașină.”, a precizat cântăreața, în exclusivitate pentru WOWBiz.ro.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua nu mai are nicio obligație legală, iar cuplul își poate trăi povestea de dragoste în mod public și își pot întemeia o familie. Solista a dezvăluit pentru WOWbiz.ro. detalii în exclusivitate despre planurile de viitor.

Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soţul unei femei. „Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea!”

„Este liber acum. Nu am avut timp să facem planuri. Îmi imaginam oricum că situația se va fi rezolvat, uite că s-a și rezolvat până la urmă, dar nu pot să spun că mi-am făcut încă planuri, pentru că suntem într-o relație de 3 luni și ceva. E prea devreme întrebarea cu căsătorie sau copil, pentru că atunci când va fi cazul, cu siguranță, eu voi posta, având în vedere că postez orice eveniment plăcut sau neplăcut din viața mea.”, a adăugat artista, pentru WOWBiz.ro.