Carmen Grebenișan, la un pas de a fi eliminată de la Survivor România. O nouă lovitură dură pentru Faimoși

Carmen Grebenișan se află la un pas de a fi eliminată de la Survivor România. Faimoșii sunt pe cale să piardă încă un coechipier.

18 apr. 2023, 19:06
Carmen Grebenișan, la un pas de a fi eliminată de la Survivor România. O nouă lovitură dură pentru Faimoși
Carmen Grebenișan, OUT de la Survivor România?

Carmen Grebenișan riscă să fie eliminată de la Survivor România. Faimoasa va primi șase voturi în ediția din această seară, potrivit cancan.ro. Vedeta ar putea pleca acasă după ce va primi cele mai multe voturi din partea celorlalți concurenți, adică 6 din 10 voturi.

Carmen Grebenișa nu va fi singura propusă spre eliminare, pe aceeași listă aflându-se și Alin Chirilă, fiind al doilea concurent nominalizat, votat de purtătorul colonului de imunitate, Robert Muscalu. Având în vedere că Alin este considerat marele favorit la câștigarea competiției, Carmen are cele mai mari șanse pentru a pleca din Republica Dominicană.

Citește și: De ce nu și-a văzut Kamara fiul după întoarcerea de la Survivor România: „Am sunat-o pe mămica lui Leon, ca să vorbesc cu el”

Tabăra Faimoșilor va fi puternic lovită de pleacare vedetei, după ce săptămâna trecută Kamara și Ionuț Iftimoaie au părăsit competiția.

Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România

Carmen Grebenișan a leșinat imediat după ce a terminat o probă de la Survivor România. Stresul, oboseala, lipsa hranei dar și temperaturile ridicate de pe insula exotică se pare că au epuizat-o pe vedetă.

Concurentă în echipa Faimoșilor în show-ul de la Pro TV, celebra influenceriță s-a prăbușit pe nisipul din Republica Dominicană, chiar în fața colegilor săi, sub soarele arzător, după ce a parcurs un traseu, alături de colega sa, Andreea Moromete.

Citește și: Daniel Pavel, mesaj surprinzător pentru fosta soţie. Ce spune prezentatorul de Survivor România despre mama copilului său

Colegii săi au sărit imediat în ajutorul ei și au încercat să o ducă la umbră. Doc și Ionuț Iftimoaie au stat lângă colega lor, până când medicul a venit să îi acorde primul ajutor.

„Stai la umbră acolo. Du-te la medic, Carmen!”, a susținut Ionuț Iftimoaie.

Tata Teo de la Survivor România, medicul care are grijă de concurenții din Republica Dominicană, și-a făcut imediat apariția și a ridicat-o pe Carmen Grebenișan de pe nisip, oferindu-i puțină apă pentru a se putea liniști. Ulterior, Carmen s-a întins pe banca amenajată lângă traseu.  Se pare că starea ei de rău a fost cauzată de insolație, dar și de lipsa hranei.