Carmen Harra a făcut cel mai ŞOCANT ANUNŢ. „O să vedem ceva mai puternic decât Revoluţia din 1989!”

Carmen Harra, cunoscută pentru previziunile sale cutremurătoare despre vedetele din România, a explicat că vor urma în România mișcări sociale profunde, asemănătoare cu evenimentele din 1989.

16 ian. 2019, 08:56
Carmen Harra a făcut cel mai ŞOCANT ANUNŢ. „O să vedem ceva mai puternic decât Revoluţia din 1989!”

Carmen Harra a prezis faptul că mai multe vedete își vor pierde viața.

Sex tape cu Alexandra Harra, fiica prezicătoarei face dezvăluiri: „Am dat de belea dacă îmi fură cineva telefonul”

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989”, a declarat Carmen Harra.

CUTREMURĂTOR. Prezicătoarea Carmen Harra, ÎN MOARTE CLINICĂ

Aceasta a ținut să puncteze un lucru: „Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929. S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”.